Η Logitech G, ένα brand της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία στις τεχνολογίες και στον εξοπλισμό gaming, ανακοίνωσε την κυκλοφορία των μηχανικών gaming πληκτρολογίων Logitech G413 SE και G413 TKL SE (Tenkeyless). Σχεδιασμένα για ακρίβεια και απόδοση, αυτά τα οικονομικά νέα πληκτρολόγια προσφέρουν μηχανικούς διακόπτες παιχνιδιού με εξαιρετικά ανθεκτικά πλήκτρα PBT που αντέχουν στη φθορά, το ξεθώριασμα και την απώλεια λάμψης.

«Αφιερώνουμε αρκετό χρόνο ώστε να σχεδιάζουμε πληκτρολόγια τα οποία προσφέρουν προηγμένες επιδόσεις με το σωστό σύνολο χαρακτηριστικών» ανέφερε ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Logitech Gaming. «Κατασκευασμένα με ισχυρά, ανθεκτικά υλικά και χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, αυτά τα πληκτρολόγια είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες που θέλουν ένα μηχανικό πληκτρολόγιο σε εξαιρετική τιμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Μηχανικά Πληκτρολόγια Gaming G413 SE διαθέτουν Απτικούς Μηχανικούς Διακόπτες, οι οποίοι προσφέρουν ασυμβίβαστη απόδοση και άμεση ενεργοποίηση στους παίκτες που προτιμούν άμεση ανάδραση. Επιπλέον, τα πληκτρολόγια διαθέτουν καλύμματα πλήκτρων PBT που είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά υλικά, σχεδιασμένα να αντέχουν στο χρόνο και να είναι ανθεκτικά στη θερμότητα και τη φθορά, γεγονός που τα καθιστά από τα πλέον ανθεκτικά PBT πλήκτρα στην αγορά.

Διαθέτοντας λευκό φωτισμό LED και μαύρη θήκη από κράμα αλουμινίου-μαγνησίου στη βάση του πληκτρολογίου, το αποτέλεσμα είναι ένας minimal και ισορροπημένος σχεδιασμός με χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το πληκτρολόγιο ένα must have για τους gamers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, τα πληκτρολόγια σχεδιάστηκαν για να παρέχουν αξιόπιστη ανταπόκριση πλήκτρων σε σύγκριση με άλλα μηχανικά πληκτρολόγια που δεν είναι gaming, με την προσθήκη απόδοσης anti-ghosting που παρέχουν τα έξι επιπλέον πλήκτρα Rollover , που σημαίνει ότι μπορούν να πατηθούν πολλά πλήκτρα ταυτόχρονα αλλά και να καταχωρηθούν ταυτόχρονα ώστε να ενεργοποιήσουν μια ειδική κίνηση παιχνιδιού.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα Logitech G413 SE και Logitech G413 TKL SE Mechanical Gaming πληκτρολόγια αναμένεται να είναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο του 2022 σε όλα τα καταστήματα λιανικής και έχουν προτεινόμενη λιανική τιμή 81.99 € και 71.99 € αντίστοιχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης