Η LG θα παρουσιάσει στη CES 2021 τις νέες QNED Mini LED τηλεοράσεις

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020, 18:02
Η LG θα παρουσιάσει στη CES 2021 τις νέες QNED Mini LED τηλεοράσεις

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει τις πρώτες QNED Mini LED τηλεοράσεις στην εικονική έκθεση CES® 2021 ως την κορυφαία πρόταση premium LG LCD τηλεοράσεων για το 2021. Οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις της LG αντιπροσωπεύουν ένα τεράστιο άλμα όσον αφορά στην ποιότητα εικόνας της LCD TV. Χάρη στην τεχνολογία quantum dot και NanoCell με Mini LED ως πηγή φωτός, η φωτεινότητα και η αντίθεση είναι εξαιρετικά ανώτερες σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις. Η σειρά για το 2021 περιλαμβάνει 10 νέα 4K και 8K μοντέλα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μεγάλων μεγεθών οθόνης έως 86 ιντσών.  


Με τις OLED και τα αυτοφωτιζόμενα  pixels να βρίσκονται στην κορυφή των τηλεοράσεων της LG, ο ερχομός των QNED Mini LED αποτελεί μια συναρπαστική επιλογή για τους καταναλωτές. Χάρη σε ένα νέο panel που ενισχύεται από τον προηγμένο οπίσθιο φωτισμό Mini LED της LG, προσφέρουν μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία θέασης. Ως οι πρώτες τηλεοράσεις που συνδυάζουν quantum dot και την τεχνολογία NanoCell, αποδίδουν απίστευτα ακριβή χρώματα, ενώ ο οπίσθιος φωτισμός LED προσφέρει πιο έντονη αντίθεση και βαθύτερο μαύρο για εξαιρετικά ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες. Επιπλέον, με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, αποδίδουν πιο ομαλή και φυσική κίνηση.


Ο καινοτόμος οπίσθιος φωτισμός Mini LED της LG περιλαμβάνει έως και 30.000 μικροσκοπικές λυχνίες LED που παράγουν απίστευτη φωτεινότητα και λόγο αντίθεσης 1.000.000:1 όταν συνδυάζονται με έως και 2.500 dimming zones και προηγμένη local dimming τεχνολογία . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετική ποιότητα εικόνας HDR με πρωτοφανή αντίθεση και απόλυτο μαύρο και πλούσια χρώματα με ακρίβεια. Για εκπληκτικά ζωντανές εικόνες που μοιάζουν να ξεφεύγουν από τα όρια της οθόνης και να εισέρχονται στον χώρο του χρήστη, η LG QNED Mini LED είναι η νέα LCD τηλεόραση που θα ξεχωρίσει.


«Η νέα σειρά QNED αποτελεί μια premium επιλογή για οικιακή ψυχαγωγία που προσφέρει στους καταναλωτές μια συναρπαστική εμπειρία θέασης», δήλωσε ο Nam Ho-jun, senior vice president of R&D της LG Home Entertainment Company. «Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις ξεχωρίζουν από τις άλλες LCD TVs, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για καινοτομία και θέτοντας υψηλά standards».


Η κορυφαία τηλεόραση 8K QNED 86 ιντσών της LG θα παρουσιαστεί στο εικονικό εκθεσιακό περίπτερο της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021 από τις 11 Ιανουαρίου.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020, 18:02