Του Παύλου Κρούστη

Είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε σε ένα μοναδικό event που διοργάνωσε η HP, η οποία αποτελεί τον νο1 προμηθευτή εκτυπωτών στον κόσμο, ώστε να μας ενημερώσει για τις νέες σειρές OfficeJet Pro, Smart Tank και Laser εκτυπωτών της. Ανάμεσα στις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων, ενημερωθήκαμε για την εφαρμογή HP Smart, που δίνει πρόσβαση σε ένα πλήθος λειτουργιών, κάνοντας τις εκτυπώσεις μας (και όχι μόνο) πολύ πιο εύκολες, ενώ σημαντικό κομμάτι αποτέλεσε και η έμφαση της εταιρείας στην ασφάλεια των χρηστών, ειδικότερα εν μέσω της ανάπτυξης του Internet of Things, όπου όλες οι συσκευές τείνουν να συνδέονται μεταξύ τους. Η ασφάλεια απότελεί προτεραιότητα για την εταιρεία, όπως μας ενημέρωσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Νίκος Χρηστάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP για Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρεία, που εξαγόρασε το τμήμα των εκτυπωτών της Samsung πριν 2 χρόνια περίπου, φέρνει στην αγορά τους απογόνους των συσκευών αυτών, τα HP Laser και HP Color Laser, που αποτελούν την εξέλιξη μετά την εξαγορά, με τον μικρότερο έγχρωμο εκτυπωτή που μπορεί να βρει κάποιος. Είδαμε επιπλέον τους νέους laser εκτυπωτές, Neverstop Laser 1000 & 1200 με τιμές από 269 έως 369 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βασικότερο προϊόν τους στην κατηγορία των εκτυπωτών, όπως μας ενημέρωσαν είναι η δημοφιλής σειρά OfficeJet, που απευθύνονται σε μικρές επιχειρήσεις, αλλά και σε home office χρήστες.

Η αγορά των εκτυπωτών μεγαλώνει στην Ελλάδα και η εταιρεία μας ανακοίνωσε ότι το δικό τους τμήμα αποτελεί το 60%  του συνόλου τους, ενώ στο άμεσο μέλλον, με το επόμενο κύμα χωρών δηλαδή, θα έρθουν και οι 3D εκτυπωτές της HP στη χώρα μας.

Δείτε παρακάτω τους νέους εκτυπωτές της HP:

HP Neverstop Laser

 

Το μηχάνημα HP Neverstop Laser είναι ένας εντελώς νέος laser εκτυπωτής, ταχείας επαναφόρτισης που βοηθά τους επιχειρηματίες να σταματήσουν να χάνουν χρόνο με διακοπές λειτουργίας. Με το πρώτο στο είδος του σύστημα τροφοδοσίας γραφίτη που επιτρέπει στους χρήστες να αντικαθιστούν τον γραφίτη σε δευτερόλεπτα, ο HP Neverstop Laser εξασφαλίζει ότι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να διατηρήσουν τον γρήγορο ρυθμό της επιχείρησής τους – ενώ αποκομίζουν τη μέγιστη αξία από τον εκτυπωτή τους.
 

«Μια πρόσφατη παγκόσμια μελέτη διαπίστωσε ότι σχεδόν το 75% των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στην Ευρώπη δηλώνουν ότι χρειάζονται έναν εκτυπωτή που απαιτεί ελάχιστες προσπάθειες για την εγκατάσταση και τη συντήρηση,» δήλωσε η Anneliese Olson, Global Head και General Manager της HP Home Printing Solutions. «Με την εξάλειψη των συνηθισμένων αιτιών διακοπής της εκτύπωσης με πρωτοποριακές καινοτομίες και ψηφιακή ενσωμάτωση, ο HP Neverstop Laser δίνει στους επιχειρηματίες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να μετατρέψουν το πάθος τους σε μία ακμάζουσα επιχείρηση.»

Σχεδιασμένος με γνώμονα τη βιωσιμότητα – ο HP Neverstop Laser κατασκευάζεται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25% από ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ το kit επαναγεμίσματος του δοχείου γραφίτη αποτελείται από 75% ανακυκλωμένο πλαστικό. Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

•    5,000 σελίδες χωρίς διακοπή
o    Εκτυπώστε 5.000 σελίδες άμεσα,  χωρίς καμία διακοπή στη λειτουργία – ιδανικό για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου
•    Ξαναγεμίστε το δοχείο σε δευτερόλεπτα, χωρίς καμία ακαταστασία
o    Ένα επαναστατικό σύστημα τροφοδοσίας σας επιτρέπει να ξαναγεμίσετε γρήγορα και εύκολα το δοχείο γραφίτη σε 15 δευτερόλεπτα χωρίς να δημιουργήσετε ακαταστασία
•    Αυθεντική ποιότητα HP και απίστευτη εξοικονόμηση
o    Αποκτήστε, σε κάθε εκτύπωση, την αυθεντική ποιότητα της HP και αξιοπιστία με έως και 80% εξοικονόμηση κόστους στον αυθεντικό γραφίτη HP
•    Συνδεσιμότητα και εργασία εν κινήσει
o    Εύκολη σάρωση και εκτύπωση εν κινήσει με την καλύτερη στην κατηγορία εφαρμογή εκτύπωσης για κινητές συσκευές, HP Smart App.

HP OfficeJet
 

Η νέα σειρά HP OfficeJet Pro χαρακτηρίζεται από αυξημένη νοημοσύνη και καινοτόμο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με την εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία της HP. Παρέχει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ένα σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη της επιτυχίας.

“Η HP σχεδίασε αυτή τη σειρά, ειδικά για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που δουλεύουν σκληρά, υπό σταθερή πίεση, δεδομένου του πόσο στενά συνδέεται η επιχείρησή τους με την οικονομική τους κατάσταση, τον βιοπορισμό τους και την συναισθηματική τους ευεξία”, δήλωσε ο Νίκος Χρηστάκης, Managing Director, HP Hellas. “Με περισσότερους από τους μισούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να συμφωνούν ότι η επιχείρησή τους δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εκτυπωτή  – αναβαθμίσαμε αυτή τη τεχνολογία ώστε να λειτουργεί περισσότερο σαν συνεργάτης, ο οποίος εξοικονομεί χρόνο και bracket έτσι ώστε οι επιχειρηματίες αυτοί να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους».

Η έκδοση με τη χρωματιστή εμφάνιση θα κυκλοφορήσει έως το τέλος του έτους

Χαρακτηριστικά της νέας σειράς HP OfficeJet Pro:
 

·    Smart Tasks για εξοικονόμηση χρόνου
Εξαλείψτε βήματα για επαναλαμβανόμενες εργασίες με το Smart Tasks, την καλύτερη mobile λύση που αυτοματοποιεί τις λειτουργίες σάρωσης .. Οργανώστε αρχεία 50% γρηγορότερα   με τα Smart Tasks και αποκτήστε  αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και προηγμένη σάρωση: σάρωση στο cloud, στο email, και σε πολλά άλλα, με ένα μόνο πάτημα, δημιουργία επεξεργάσιμων εγγράφων με σάρωση από το τηλέφωνο ή τον εκτυπωτή σας .
·    Ελευθερία του να δουλεύεις από οπουδήποτε
o    Μείνετε συνδεδεμένοι με την επιχείρηση σας και δουλέψτε από οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Εκτυπώστε, σαρώστε, αντιγράψτε τα έγγραφα εύκολα από το κινητό σας, χρησιμοποιώντας την καλύτερη εφαρμογή εκτύπωσης για κινητές συσκευές: HP Smart.
·    Αυξημένη ασφάλεια, αξιόπιστες συνδέσεις
o    Αποκτήστε την καλύτερη ασφάλεια που υπάρχει η οποία διασφαλίζει το να διατηρηθεί η προστασία και ο έλεγχος των δεδομένων σας, και self-healing Wi-Fi το οποίο σας κρατά πάντα συνδεδεμένους.
·    Σχεδιασμένο για βιωσιμότητα
o    Οι νέες συσκευές είναι σχεδιασμένες να συμβάλουν στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, το χαρτί επιλέγεται υπεύθυνα και τα δοχεία μελάνης ανακυκλώνονται εύκολα.
o    Η σειρά 9000 είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένους εκτυπωτές και άλλα ηλεκτρονικά είδη – περισσότερο από 10% κατά βάρος πλαστικό.
·    Ενισχυμένη εμπειρία χρήστη
o    Mε την ανανεωμένη γυάλινη επιφάνεια slide-off, συλλέγεις εύκολα τα έγγραφα μετά τη σάρωση (μόνο στην σειρά 9000).
o    Η νέα έξυπνη διαχείριση δίσκου εξόδου εμποδίζει τη διαρροή χαρτιού όταν ο δίσκος εξόδου 250 φύλλων είναι γεμάτος (μόνο σειρά 902X).

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης