Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινούν επίσημα σήμερα και ενώ το θερμόμετρο ανεβαίνει συνεχώς μπορείς να βρεις μια όαση τεχνολογικής δροσιάς σε όλα τα συνεργαζόμενα με τη Huawei καταστήματα. Ανακάλυψε τις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές σε smartphones και gadgets που θα αναβαθμίσουν τις διακοπές σου, πάντα με την ποιότητα και την καινοτομία της Huawei. Ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο τεχνολογία σε περιμένει!
 
Για υπέροχες εμφανίσεις με ολοκληρωμένο στιλ σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί ή για εξορμήσεις περιπέτειας στο βουνό μπορείς να επιλέξεις το εκπληκτικό, πολυβραβευμένο HUAWEI P30 Pro 256GB ή το HUAWEI P30 με ένα καταπληκτικό δώρο της επιλογής σου! Αν είσαι active τύπος τότε το εξαιρετικό HUAWEI Watch GT Active, δηλαδή η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, της εξέλιξης και της κομψότητας μπορεί να είναι το δώρο που θα προτιμήσεις. Αν πάλι θέλεις μία δεύτερη συσκευή για σένα ή για κάποιον αγαπημένο σου τότε μπορείς να επιλέξεις το καταπληκτικό HUAWEI Y7 2019 ή το υπέροχο tablet HUAWEI MediaPad T5 10 ιντσών με WiFi για να έχετε όλοι σας, μικροί – μεγάλοι, ένα μοναδικό καλοκαίρι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Αν πάλι θέλεις απλά να αποκτήσεις μία κορυφαία Huawei συσκευή σε καταπληκτική καλοκαιρινή τιμή τώρα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα HUAWEI P30 Pro 128GB ή το HUAWEI P30 lite σε απίστευτα δροσιστικές τιμές, αλλά και ανάμεσα στα κορυφαία HUAWEI P20 Pro ή HUAWEI P20 lite.

Για κάτι πιο νεανικό ή για εσένα που θέλεις να κάνεις το δικό σου καλοκαιρινό ξεκίνημά στον κόσμο της τεχνολογίας της Huawei, μπορείς να επιλέξεις το έξυπνο HUAWEI Y5 2018 με την συναρπαστική μεγάλη του οθόνη, την ενισχυμένη μπαταρία, τη λειτουργία face unlock και τη δυνατότητα για 2 SIM και 1 microSD. Τώρα το απόλυτο value for money smartphone HUAWEI Υ5 2018 σε ακόμα πιο προσιτή τιμή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ακόμα, αυτό το καλοκαίρι θα βρεις το HUAWEI MediaPad T5 και στις δύο εκδόσεις, την LTE (4G) και την WiFi έκδοση σε καταπληκτική καλοκαιρινή τιμή. Ένα tablet 10 ιντσών, το HUAWEI MediaPad T5 είναι λεπτό, ελαφρύ, ανθεκτικό, με συμμετρικό μεταλλικό σώμα και εκπληκτική οθόνη. Ο επεξεργαστής του είναι ταυτόχρονα αποδοτικός σε ισχύ και οικονομικός σε κατανάλωση μπαταρίας και αν έχεις παιδιά, η εξειδικευμένη λειτουργία “Kids’ Corner” θα σου φανεί πολύτιμη.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης