Η Huawei έχει επιλέξει να ακολουθεί το σύστημα των “rotating CEOs”, όπου κάθε έξι μήνες ένα από τα στελέχη της αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας. Ένας από αυτούς είναι και ο Eric Xu Zhijun, ήταν στη θέση του CEO από 1η Οκτωβρίου 2016 μέχρι 31 Μαρτίου 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Xu Zhijun, μιλώντας στο Global Analyst Summit της Huawei στην Zhijun, αναφέρθηκε στα smartwatches δείχνοντας ουσιαστικά ότι δεν είναι μεγάλος fan. Ο ίδιος δεν βρίσκει λόγο ύπαρξης στα smartwatches από τη στιγμή που υπάρχουν τα smartphones. «Mε μπερδεύει η χρησιμότητα των smartwatches, από τη στιγμή που έχουμε τα smartphones.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η απορία αυτή δεν είναι μόνο του Zhijun αλλά και πολλών που δεν αντιλαμβάνονται την χρησιμότητα των smartwatches. Ωστόσο προκαλεί εντύπωση να ακούς την άποψη αυτή από στέλεχος της Huawei, που δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα. Βεβαίως η άποψη του Zhijun δεν εμπόδισε την Huawei από την κυκλοφορία smartwatch. Πρόσφατα στην MWC είδαμε το Huawei Watch 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιας και αναφερθήκαμε στο Huawei Watch 2 να πούμε ότι πολλοί απογοητεύτηκαν από το design, το οποίο δεν ακολούθησε τα βήματα του προκατόχου του. Από κλασικό design η Huawei έκανε την αλλαγή σε πιο σπορ σχεδιασμό.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης