H αγορά των tablets παρουσιάζει κάθοδο με την πάροδο του χρόνου με πολλές εταιρείες να μην δοκιμάζουν νέα πράγματα στον χώρο αυτόν. Η Huawei αποφάσισε να αλλάξει κάτι, λοιπόν.
 

Την εμφάνισή τους έκαναν πριν μερικές ημέρες κάποιες φωτογραφίες (renders) από ένα tablet με ένα εναίαο περιμετρικό πλαίσιο οθόνης, που θυμίζει το αντίστοιχο του iPad Pro. Το συγκεκριμένο tablet έρχεται με μια οπή στη μια γωνία, που περιλαμβάνει μαι κάμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για το MediaPad M7, απ’ ό,τι φαίνεται όμως, σύμφωνα με τον γνωστό leaker, Evan Blass, το νέο tablet θα είναι το Huawei MatePad Pro.

To νέο tablet φαίνεται να έρχεται με μια θήκη που περιλαμβάνει πληκτρολόγιο, αλλά και ειδικό stylus, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε 4 χρώματα.

Δυστυχώς, ακόμη δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ένα τετραπλό σύστημα ηχείων και μια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

 

Η ονομασία MatePad Pro δείχνει ότι πιθανώς θα διαφοροποιηθεί η συσκευή σε σχέση με την MediaPad σειρά και θα δούμε ανώτερα specs τελικά.

Αναμένεται σύντομα να έχουμε νεότερα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης