Η TCL παρουσίασε στην έκθεση CES 2021 τη νέα της τεχνολογία για τις τηλεοράσεις με την ονομασία OD Zero Mini LED. H τεχνολογία αυτή θα χρησιμοποιηθεί σε τηλεοράσεις υψηλής απόδοσης και σχεδιασμού extra-slim που θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο 2021.
 

Το “OD Zero” είναι μια νέα τεχνολογία της TCL, που χρησιμοποιεί Mini LED οπίσθιο φωτισμό και θα φέρει σχεδιασμό που δεν έχει επιτευχθή ξανά σε τηλεοράσεις LED LCD στο παρελθόν. Θα φέρει εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας με ακόμα πιο πλούσια χρώματα, ακριβή αντίθεση και ομαλό uniformity, ξεπερνώντας τις προηγούμενες Mini LED τεχνολογίες της TCL.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To OD Zero αντιπροσωπεύει την οπτική απόσταση ανάμεσα στο layer του Mini LED οπίσθιου φωτισμού και την επιφάνεια των υγρών κρυστάλλων (diffuser plate), που πλέον έχει μειωθεί σε 0 mm, για να δημιουργήσει ένα απίστευτα λεπτό και υψηλής ποιότητας module. Οι επενδύσεις της TCL στην τεχνολογία απεικόνισης έκαναν δυνατή αυτήν την εξέλιξη σε επίπεδο μικρόμετρου για τον active-matrix οπίσθιο LED φωτισμό.

Τo OD Zero της TCL θα επιτύχει νέα επίπεδα φωτεινότητας και HDR, με ακόμη πιο πλούσια χρώματα και υψηλά επίπεδα ομοιομορφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης