Η Nvidia ανακοίνωσε το επόμενο στάδιο στις gaming οθόνες. Πρόκειται για monitor 65 ιντσών, 120Hz, 4K και HDR με την τεχνολογία G-SYNC της Nvidia, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο Android TV. Οι οθόνες αυτές κατασκευάζονται σε συνεργασία με την Acer, την ASUS και την HP και θα μπορεί να τις απολαύσει κάποιος στην CES 2018.

Διαθέτουν LCD 4K HDR panel με full-array backlighting, μέγιστη φωτεινότητα 1000-nits και DCI-P3 για το HDR υλικό. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι στα 120Hz με G-SYNC για τους gamers, ενώ μπορεί να κλειδώσει και σε συγκεκριμένους ρυθμούς όπως 23.976, 24 και 25Hz, ώστε να ταυτίζεται με το περιεχόμενο, χωρίς να δημιουργείται judder. H Nvidia ανέφερε επίσης ότι θα έχει εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης, χωρίς όμως να αναφέρει κάποιο νούμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ενσωμάτωση του Shield (Android TV) όπως το ονομάζει η Nvidia σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθήσετε Netflix ή YouTube απευθείας στην οθόνη, χωρίς να απαιτείται κάποια σύνδεση. Παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε παιχνίδια μέσω του GameStream της Nvidia. Η οθόνη έρχεται μαζί με ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο και ένα game controller με υποστήριξη της Google Assistant.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οθόνες θα λειτουργούν εξαιρετικά λόγω του μεγέθους τους και στο σαλόνι, όπου θα μπορείτε να συνδέσετε και κάποια κονσόλα gaming. Δυστυχώς, όμως, ακόμα δεν γνωρίζουμε την τιμή τους, η οποία αναμένεται… τσουχτερή.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης