Σαν λάτρεις της μουσικής που είσαστε, το λανσάρισμα του ηχείου BeoPlay M5 θα σας χαροποιήσει – πρόκειται για ένα ασύρματο συμπαγές ηχείο για αυτούς που εκτιμούν τον ποιοτικό ήχο. Καθώς υποστηρίζεται από τέσσερις ενισχυτές, το BeoPlay M5 διαθέτει εντυπωσιακό ήχο 360°, παρόλο το μέγεθός του. Όπου και να τοποθετηθεί στο χώρο, όλοι θα μοιραστούν την ίδια καθηλωτική ηχητική εμπειρία.

Συνδέσου, παίξε, απόλαυσε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε πτυχή του συμπαγούς κυλινδρικού σχεδιασμού απηχεί απλότητα και ευελιξία. Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή να συνδεθεί με άλλα ασύρματα ηχεία μέσω Wi-Fi ή Bluetooth και να υφάνει μια αδιάλειπτη μελωδία στο χώρο σας.

Απλά ενεργοποιήστε το αγαπημένο σας app και παίξτε – όλα τα άλλα μπορούν να ελεγχθούν μ’ ένα άγγιγμα της επιφάνειας από αλουμίνιο.

Το M5 όπως σας αρέσει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκεφθείτε την Bang & Olufsen  σήμερα για να διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να συνδέσετε και να παίξετε μουσική στο σπίτι σας με το νέο M5.

Θα δείτε τους χρωματισμούς του καλύμματος από ύφασμα wool-blend και θα επιλέξετε τι ταιριάζει καλύτερα στην εσωτερική σας διακόσμηση.

Τιμή BeoPlay M5: 630 €

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης