Η Apple κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση για το iPad Pro με το οποίο θέλει να κάνει ξεκάθαρο πως το iPad είναι ο υπολογιστής του μέλλοντος. Στην διαφήμιση εμφανίζεται ένα μικρό κορίτσι με ένα iPad Pro gold, που τρέχει iOS 11.

Η εταιρεία του Tim Cook θεωρεί ακόμη πως θα έρθει μια εποχή που τα παιδιά δεν θα γνωρίζουν τι σημαίνει υπολογιστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To διάρκειας 1 λεπτού διαφημιστικό ακολουθεί την νεαρή Scout στην καθημερινότητά της, όπου χρησιμοποιεί το iPad Pro για διάφορες δραστηριότητες, ενώ δεν κάθεται ποτέ σε κάποιο γραφείο ή τραπέζι. Έχει το iPad στο λεωφορείο, στην καφετέρια, στον κήπο, ακόμη και σκαρφαλωμένη σε ένα δέντρο.

Χρησιμοποιεί το FaceTime και το drawing σε screenshot μέσω του Apple Pencil, παίρνει την φωτογραφία και την στέλνει στο iMessage ενώ μιλά στο FaceTime, ένα παράδειγμα με το οποίο η Apple θέλει να τονίσει τις multitasking ικανότητες του iOS 11.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος του διαφημιστικού η γειτόνισσα την ρωτά τι κάνει στον υπολογιστή της και η ίδια απορεί τι είναι ο υπολογιστής: “What’s a computer?”. Η Apple είναι σαφές ότι θέλει να μιλήσει για μια νέα εποχή όπου συσκευές όπως το iPad αντικαθιστούν τους υπολογιστές, ενώ και το 2016 στη διαφημιστική της καμπάνια επικεντρώθηκε στο πως το iPad μπορεί να αντικαταστήσει έναν υπολογιστή.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης