Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC, ανακοινώνει επισήμως το συνολικό esports πρόγραμμα χορηγιών της με τη συνεργασία της με τη G2 Esports, μια από τις πιο επιτυχημένες και ισχυρές οργανώσεις esports παγκοσμίως. Η G2 Esports ιδρύθηκε το 2013 από το φημισμένο επαγγελματία παίκτη Carlos ‘ocelote’ Rodriguez και καθιερώθηκε πολύ γρήγορα ως κορυφαία στο ευρωπαϊκό esports δίκτυο σε διάφορες διεθνείς εκδηλώσεις με ένα εντυπωσιακό ιστορικό και 79 βραβεία μέχρι σήμερα. Η AOC φιλοδοξεί να συμβάλλει στην επιτυχία της G2 Esports προσφέροντας τις ταχύτερες gaming οθόνες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά.

“Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τη G2 Esports”, αναφέρει ο Stefan Sommer, Διευθυντής Marketing & Business Management της AOC για την Ευρώπη. “Η συνεργασία με κορυφαίες ομάδες esports μας προσφέρει έμπνευση για τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σχεδιασμό του προϊόντος και μας βοηθάει να εντοπίσουμε τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στο αντίστοιχο προϊόν. Η G2 παρέχει εξαιρετικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και συνθήκες για τους παίκτες της και ανυπομονούμε να ανταποκριθούμε στα πρότυπα τους με την premium σειρά οθονών μας AGON.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η G2 Esports είναι ευρέως σεβαστή όχι μόνο για την επιτυχία της σε διεθνή τουρνουά και σε leagues αλλά και για τη συγκέντρωση παγκοσμίου εμβέλειας ταλέντων σε κάθε σύνθεσή της, όπως οι ομάδες League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG ή Rocket League.

Μέσα στο 2017, η ομάδα League of Legends της G2 κατέκτησε διαδοχικά (άνοιξη και καλοκαίρι), τη πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EU LCS και τη δεύτερη θέση στο φημισμένο αγώνα Mid-Season Invitational tournament (MSI).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Φεβρουάριο, η G2 Esports δημιούργησε μια CS:GO ομάδα η οποία θεωρείται ήδη η «θρυλική γαλλική σούπερ ομάδα». Παρόλο που έκαναν το ντεμπούτο τους μόλις το 2017, κατάφεραν να κερδίσουν πολυπόθητα έπαθλα στα DreamHack Masters 2017 και ESL Pro Series Season 5.

Η AOC AG251FZ χρησιμοποιεί τα ταχύτερα πάνελ διάθεσιμα στην αγορά

Ο ιδρυτής της G2 και Διευθύνων Σύμβουλος Carlos ‘ocelote’ Rodriguez αναφέρει: “Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι στην G2 Esports για τη συνεργασία μας με την AOC. Η συμμετοχή επαγγελματιών παικτών στη δημιουργία των καλύτερων gaming οθονών είναι ουσιώδης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι παγκοσμίου εμβέλειας αστέρες μας θα βοηθήσουν την AOC να πετύχει την τελειότητα. Είμαστε βέβαιοι πως οι premium οθόνες AG251FZ της σειράς AGON με το εξαιρετικό γρήγορο ρυθμό ανανέωσης που παραλάβαμε πρόσφατα, θα έχουν κρίσιμο ρόλο στο άριστο περιβάλλον εκπαίδευσής μας. Γνωρίζουμε καλύτερα απ΄όλους ότι το ταλέντο χωρίς σκληρή δουλειά και εξάσκηση δεν οδηγεί πουθενά. Πιστεύουμε ότι η πίστη και η αποφασιστικότητα μας να είμαστε οι καλύτεροι, θα μας οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες μέσα στο 2018. Οι ομάδες μας είναι πιο έτοιμες από ποτέ και χαιρόμαστε να έχουμε συνεργάτες με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες και είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν να πάμε μπροστά.”

Στο πλαίσιο της χορηγίας, η AOC θα εξοπλίσει τις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της G2 με gaming οθόνες AG251FZ τελευταίας τεχνολογίας, που προσφέρουν ένα ιδιαιτέρως υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 240 Hertz και καθυστέρηση εισόδου 1 ms. “Τα μάτια των εκπαιδευμένων πιλότων μπορούν να αντιλαμβάνονται καρέ που ανανεώνονται με ρυθμούς περίπου 200 ανά δευτερόλεπτο. Πρόσφατες μελέτες αναφέρουν επίσης ότι οι esports επαγγελματίες πετυχαίνουν αντίστοιχα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια έντονων αγώνων. Κατά συνέπεια, παρέχουμε στη G2 τα γρηγορότερα πάνελ που προσφέρει η αγορά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αξιοποίησουν πλήρως τις δυνατότες τους, προσθέτει ο Sommer.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης