Του Παύλου Κρούστη

Η Sony μάς έστειλε να δοκιμάσουμε το PlayStation 5, την πρώτη κονσόλα νέας γενιάς, που πιάνουμε στα χέρια μας. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές. Τόσο το νέο χειριστήριο, όσο και το μενού της κονσόλας με τις νέες λειτουργίες φέρνουν μια φρέσκια προοπτική σε σχέση με τα όσα έχουν συνηθίσει ως τώρα οι gamers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω θα βρείτε ένα βίντεο με τις πρώτες αντιδράσεις μας από το unboxing της συσκευής, τα περιεχόμενα της συσκευασίας και κάποιες βασικές πληροφορίες.

Το PlayStation 5 έρχεται με το ολοκαίνουργιο χειριστήριο DualSense, που αποτελεί τον διάδοχο των DualShock και φέρνει νέες λειτουργίες. Στο κουτί υπάρχουν επίσης ένα “High Speed” HDMI καλώδιο, ένα καλώδιο USB-A σε USB-C και το καλώδιο τροφοδοσίας, μαζί φυσικά με τα manual. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συσκευασία αποτελείται από υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον για το μικρότερο δυνατόν αποτύπωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συσκευή είναι αρκετά ογκώδης και βαριά και ασύμμετρη με ασπρόμαυρο design. Υπάρχει μια βάση που κουμπώνει ή βιδώνει επάνω στη συσκευή, είτε την τοποθετήσετε οριζόντια, είτε κάθετα. Οι πινελιές με τα εικονίδια του PlayStation στις σαγρέ επιφάνειες δείχνουν προσοχή στη λεπτομέρεια.

Δυστυχώς, ο χρόνος που είχαμε με την κονσόλα ως τώρα ήταν ελάχιστος, οπότε ήρθαμε να δώσουμε μια πρώτη γεύση. Σύντομα θα επανέλθουμε με περαιτέρω κάλυψη, τις εντυπώσεις μας από το UI της κονσόλας, αλλά και τα παιχνίδια που δοκιμάζουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του PlayStation 5:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης