«Έτερος Εγώ» - Έρχεται στο Netflix;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021, 20:00
«Έτερος Εγώ» - Έρχεται στο Netflix;

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης βρίσκεται έναν μήνα μετά την πρεμιέρα της, η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις», σε παραγωγή COSMOTE TV.


Δολοφονίες φοιτητριών, κατηγορούμενοι υπεράνω πάσης υποψίας, δράση, ανατροπές και το μυστήριο που καλείται να λύσει ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), ήταν μερικά από τα στοιχεία της σειράς που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την μετέτρεψε σε social media trend, επιβραβεύοντάς την παράλληλα με βαθμολογία «9» στη σελίδα του IMDb.


Το «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις», το οποίο είναι από τις 11/12 διαθέσιμο στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV PLUS) παραμένει η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ανάμεσα σε περισσότερες από 160 σειρές και 270 ολοκληρωμένους κύκλους σειρών που βρίσκονται σε αυτόν.H επιτυχία του νέου κύκλου επεισοδίων, έκανε τους συνδρομητές να αναζητήσουν στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS και την πρώτη σεζόν της σειράς με τίτλο «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές», που έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2019 και αποτέλεσε την πρώτη σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV. Παράλληλα, το βραβευμένο κινηματογραφικό αστυνομικό θρίλερ του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος Εγώ», στο οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά σε παραγωγή COSMOTE TV, έχει σημειώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
 

Συνολικά, η ανθολογία του «Έτερος Εγώ» (η ταινία και οι 2 κύκλοι της σειράς) αποτελούν τους πιο binge-watched τίτλους στον on demand κατάλογο της COSMOTE TV.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" του Star TV, η σειρά βρίσκεται "στη μέση της διαδρομής" για να συμπεριληφθεί και στον κατάλογο του Netflix, καθώς όπως αναφέρουν, έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες για την αίτηση και η ίδια η σειρα πληροί τουλάχιστον τις αισθητικές και τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του Star TV. Αν τελικά τα καταφέρει, θα είναι η πρώτη σειρά ελληνικής παραγωγής που θα μπει στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021, 20:00