Η LG Electronics (LG) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης που υποστηρίζει το πολυπόθητο Dolby Vision HDR σε 4K με 100Hz για gaming σε συμβατές πλατφόρμες, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού σε μεγάλες ίντσες. Με αναβαθμισμένες δυνατότητες gaming, ευελιξία και φιλικές προς τον χρήστη ρυθμίσεις, οι premium τηλεοράσεις της LG είναι έτοιμες να προσφέρουν ανεπανάληπτη εμπειρία gaming επόμενης γενιάς.
 

Οι τηλεοράσεις OLED της σειράς C1 και G1 της LG είναι οι πρώτες στον κόσμο που μπορούν να υποστηρίξουν ασυναγώνιστο Dolby Vision HDR σε 4K με 100Hz σε συμβατές πλατφόρμες παιχνιδιών. Τα πρόσθετα premium μοντέλα της σειράς για το 2021 της LG όπως η σειρά OLED Z1, οι σειρές QNED MiniLED QNED99 και οι σειρές NanoCell NANO99 θα λάβουν επίσης το σχετικό update τον Ιούλιο. Επίσης, μοντέλα τηλεοράσεων του 2021 και του 2020 βρίσκονται υπό δοκιμή για παιχνίδια Dolby Vision gaming σε 50Hz ή 100Hz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο λογισμικό φέρνει άλλη μία δυνατότητα που ανεβάζει σε άλλο επίπεδο άνεσης την εμπειρία gaming. Ο Πίνακας Ελέγχου είναι διαθέσιμος σε όλες τις LG τηλεοράσεις του 2021 που είναι εξοπλισμένες με Game Optimizer και αποτελεί ένα  floating μενού στην οθόνη παρόμοιο με το head-up display (HUD) που βρίσκεται σε πολλά παιχνίδια. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν γρήγορα τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και να μπορούν να αλλάζουν τρόπο προβολής – Standard, FPS, RPG ή RTS – χωρίς να σταματήσουν τη δράση. Ο Πίνακας Ελέγχου δείχνει επίσης την κατάσταση των άλλων λειτουργιών, όπως είναι το black stabilizer, η χαμηλή καθυστέρηση και ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (variable refresh rate – VRR). Για πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές, οι χρήστες μπορούν να κάνουν εκκίνηση του Game Optimizer απευθείας από τον Πίνακα Ελέγχου.
 

Αναγνωρισμένες ως οι καλύτερες τηλεοράσεις για gaming από αξιόπιστους φορείς και φανατικούς gamers σε όλο τον κόσμο, οι τηλεοράσεις OLED της LG διαθέτουν δυνατότητες που κάνουν τα παιχνίδια οποιουδήποτε είδους να προβάλλονται απρόσκοπτα. Με ελάχιστη καθυστέρηση, οι LG τηλεοράσεις προσφέρουν εκπληκτικό gameplay με επίπεδο απόκρισης που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ‘ανέβουν’ στην κορυφή των κατατάξεων στην αγαπημένη τους κονσόλα επόμενης γενιάς και σε παιχνίδια για PC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης