Μια εξαιρετική ιδέα βρήκε το δρόμο της για το Kickstarter: γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένα ακουστικά, που χρησιμοποιούν τεχνολογία μικρο-κραδασμών και δονήσεων των οστών για να μεταφέρουν ήχο. Το προϊόν της Zungle, ονομάζεται Panther και έχει ήδη πετύχει το στόχο του στο Kickstarter εις διπλούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γυαλιά ηλίου Panther έχουν όλα όσα θα περιμένατε από ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά. Αναπαραγωγή ήχου μέσω Bluetooth, κλήσεις hands-free με ενσωματωμένο μικρόφωνο και χειρισμό μέσω jog dial. Επειδή τα ακουστικά χρησιμοποιούν την αγωγιμότητα των οστών για τη μετάδοση ήχου, τα αυτιά σας παραμένουν ακάλυπτα, ώστε να μπορείτε να ακούτε ήχους από το περιβάλλον σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, η τεχνολογία με την αγωγιμότητα των οστών έχει και μειονεκτήματα: η διάρκεια ζωής της μπαταρίας (όπως και σε αντίστοιχα ασύρματα ακουστικά) δεν είναι πολύ καλή. Κάθε φόρτιση αρκεί για 4 ώρες περίπου αναπαραγωγής μουσικής.

Όπως θα δείτε και στο video, τα γυαλιά χρησιμοποιούν ίδιους φακούς με τα γυαλιά ηλίου Frogskins της Oakley και σας δίνουν έτσι τη δυνατότητα να αλλάξετε τους φακούς με αυτά. Τα Zungle Panthers κοστίζουν 109 δολάρια και το Kickstarter λήγει στις 19 Ιουλίου. Η αποστολή τους εκτιμάται σε αρκετούς μήνες από τώρα, περίπου το Νοέμβριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης