Η Disney είχε ήδη ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα λανσάρει δική της streaming υπηρεσία στα πρότυπα του Netflix, του Hulu και του Amazon Prime. Σήμερα μάθαμε ότι αυτή η υπηρεσία θα ονομάζεται Disney+ και θα γίνει διαθέσιμη και για την Ελλάδα μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO, Bob Iger, η υπηρεσία θα λανσάρει και νέες σειρές που θα βασίζονται στο Marvel Cinematic Universe αλλά και στο σύμπαν του Star Wars.
To Disney+ θα διαθέτει πολλές υπάρχουσες ταινίες και σειρές της Disney, το οποίο σημαίνει ότι μέσα στο 2019 θα σταματήσουν να είναι διαθέσιμες για παράδειγμα οι ταινίες/σειρές της Marvel στο Netflix. Η νέα υπηρεσία θα βασιστεί πολύ και σε πρωτότυπο υλικό, όπως είναι οι σειρές που ανακοινώθηκαν…

Ο Tim Hiddleston, γνωστός για τον ρόλο του ως Loki στις ταινίες Avengers και Thor θα επιστρέψει να ενσαρκώσει και πάλι τον ίδιο ρόλο στη δική του σειρά. Επίσης από το σύμπαν του Star Wars, θα δούμε spin off του Rogue One: A Star Wars Story, που θα βασίζεται στον Cassian Andor, τον κατάσκοπο των Επαναστατών, με τον ηθοποιό Diego Luna επίσης να επιστρέφει. Ακόμα μία σειρά spin off Star Wars έρχεται από τον σκηνοθέτη του Iron Man, Jon Favreau, και θα λέγεται The Mandalorian.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Επίσης θα δούμε και σειρές κινουμένων σχεδίων με το Star Wars: The Clone Wars να έρχεται στη πλατφόρμα, όπως και σειρά βασισμένη στο “Μπαμπούλας ΑΕ” της Pixar.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Disney βρίσκεται σε διαδικασία εξαγοράς της Fox, ενώ κατέχει και το 30% του Hulu.

Η υπηρεσία αναμένεται να λανσαριστεί και στην Ελλάδα (αφού υπάρχει επίσημη ιστοσελίδα στα Ελληνικά για όσους θέλουν να λαμβάνουν ενημερώσεις) στα τέλη του 2019.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης