Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι στo πλαίσιo της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου και μέσω του επίσημου δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής, προσφέρει έκπτωση έως 200€ σε όλους τους φορητούς υπολογιστές Mac και iPad με έκπτωση έως 80€, ξεκινώντας από 379€.

Η προσφορά ισχύει από 16 έως 26 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η επιλογή κάθε φορητού υπολογιστή Mac αποτελεί επένδυση, καθώς ο χρήστης απολαμβάνει την εμπειρία μίας εξαιρετικά ισχυρής και αξιόπιστης συσκευής,  με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο προϊόν. Οι υπολογιστές Mac εκτελούν ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία με μοναδική ευκολία, ασυναγώνιστη ταχύτητα και απόδοση, ενώ η εκπληκτική αυτονομία τους και το αγαπημένο design, τους καθιστούν σημείο αναφοράς για τον επαγγελματία, αλλά και τον απλό χρήστη. Οι φορητοί υπολογιστές Mac ξεκινούν από 949€, με το μοντέλο MacBook Air 13’’.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοφιλές iPad έχει δημιουργήσει μία εντελώς δική του κατηγορία και τα μοντέλα τελευταίας γενιάς αποδεικνύουν πως εξακολουθεί να πρωτοπορεί. Τα iPad διαθέτουν προηγμένους επεξεργαστές που αξιοποιούν τη μηχανική εκμάθηση, είναι εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά, είναι έτοιμα για κάθε εργασία, ενώ σε συνδυασμό με τα μοναδικά Apple Pencil και Smart Keyboard** της Apple, προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία δημιουργίας, μάθησης, εργασίας και ψυχαγωγίας. Αξίζει, δε, να αναφερθεί ότι σήμερα υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύρια apps ειδικά σχεδιασμένα για το iPad. Η εκπτωτική ενέργεια αφορά στα μοντέλα iPad 7th Gen, iPad Air και όλα τα iPad Pro.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στα παρακάτω καταστήματα των συνεργαζόμενων εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple της iSquare, στην Ελλάδα: iStorm, Electronet, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt, Public, Document, iSystem και You.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://isquare.gr/applesaledays 
 

*ο αριθμός των άτοκων δόσεων μπορεί να διαφέρει ανά συνεργάτη
** πωλούνται ξεχωριστά
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης