Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο και μέλος του Ομίλου Quest, ανακοινώνει πως η Apple παρουσίασε στο χθεσινό της virtual event τη νέα σειρά επαγγελματικών, φορητών υπολογιστών MacBook Pro 14-ιντσών και 16-ιντσών. Ενσωματώνουν την καινούρια γενιά επεξεργαστών M1 Pro και Μ1 Max, οι οποίοι παρέχουν απίστευτες επιδόσεις ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια στην επαγγελματική χρήση ενός laptop που γνωρίζαμε έως σήμερα. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία της τρίτης γενιάς των μοναδικών AirPods με ολοκαίνουριο σχεδιασμό και spatial audio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά MacBook Pro έχει επανασχεδιαστεί πλήρως και ενσωματώνει τους ολοκαίνουριους επεξεργαστές M1 Pro και M1 Max, οι οποίοι είναι αναμφίβολα τα ισχυρότερα chips σε φορητό Mac σχεδιασμένα για τον επαγγελματία. Διαθέσιμο σε μοντέλα 14-ιντσών και 16-ιντσών, το MacBook Pro προσφέρει πρωτοποριακή απόδοση, γραφικά, μηχανική εκμάθηση (ML), καθώς και εκπληκτική αυτονομία, επιτρέποντας την υποστήριξη ροών εργασιών που ήταν αδιανόητες έως τώρα σε έναν φορητό υπολογιστή. Το νέο MacBook Pro διαθέτει επίσης εκθαμβωτική οθόνη Liquid Retina XDR, μεγάλη γκάμα θυρών για προηγμένη συνδεσιμότητα, κάμερα FaceTime HD 1080p και το καλύτερο ηχοσύστημα σε laptop. Σε συνδυασμό με το macOS Monterey, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να αξιοποιεί απόλυτα την ισχύ των M1 Pro και M1 Max, η εμπειρία χρήσης είναι απλά ασυναγώνιστη. Το MacBook Pro έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές, φωτογράφους, κινηματογραφιστές, καλλιτέχνες 3D, επιστήμονες, παραγωγούς μουσικής και οποιονδήποτε θέλει τον καλύτερο φορητό υπολογιστή στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τρίτη γενιά AirPods με χωρικό ήχο προσφέρει προηγμένες δυνατότητες και μια μαγική εμπειρία ακρόασης σε ένα νέο σχεδιασμό. Χάρη στην ισχύ του H1 επεξεργαστή και το audio σύστημα που έχει σχεδιαστεί από την Apple, τα νέα AirPods προσφέρουν πρωτοποριακό, προσαρμοσμένο ήχο με το Adaptive EQ. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν χωρικό ήχο με Dolby Atmos στο Apple Music, σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, σε συνδυασμό με τη δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού. Τα νέα AirPods είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό, ενώ διαθέτουν προηγμένο αισθητήρα ισχύος για εύκολο και διαισθητικό έλεγχο της μουσικής και των τηλεφωνικών κλήσεων. Η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει έως και έξι ώρες ακρόασης και έως 30 ώρες συνολικού χρόνου ακρόασης με πολλαπλές φορτίσεις, μέσω της βολικής θήκης φόρτισης.

Οι νέες σειρές προϊόντων MacBook Pro, και AirPods τρίτης γενιάς θα είναι άμεσα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης