Οι φωτογράφοι smartphone που θα ήθελαν να τραβήξουν φωτογραφίες από μια διαφορετική οπτική γωνία, μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα νέο μικροσκοπικό drone – φωτογραφική μηχανή, που έχει δημιουργηθεί από την AirSelfie.

.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To drone της AirSelfie παίρνει τη μορφή μιας φορητής ιπτάμενης κάμερας που είναι ενσωματωμένη στο περίβλημα του κινητού σας και μπορεί εύκολα να αποσπαστεί και να χρησιμοποιηθεί για να απαθανατίσει μοναδικές στιγμές. Βγάλτε το AirSelfie από το κάλυμμά του και ελέγξτε το από το smartphone σας, χρησιμοποιώντας το appWhich που υποστηρίζει τόσο iOS όσο και Android συσκευές.

Η μικροσκοπική κάμερα είναι διαθέσιμη στο Kickstarter με τιμές που ξεκινούν από €179 με ημερομηνία αποστολής που αναμένεται το Μάρτιο 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να προσπαθεί να χωρέσει είκοσι ή περισσότερα άτομα σε μια ομαδική selfie; Πόσες φορές χρειάστηκε να κόψετε ένα τοπίο, ενώ προσπαθείτε να τραβήξετε μία selfie; Τώρα πείτε αντίο στο selfie stick σας ή τεντωμένο χέρι σας!

Μπορείτε να τοποθετήσετε το AirSelfie στο καθορισμένο κάλυμμά του (το οποίο λειτουργεί κι ως φορτιστής) και αποδεσμεύστε το όποτε θέλετε να πάρετε μια εναέρια φωτογραφία ή βίντεο.

Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις μέσα από μια νέα προοπτική. Πετάξτε το AirSelfie και ελέγξτε απευθείας 3 διαφορετικές λειτουργίες πτήσης:

  • Λειτουργία selfie, η ευκολότερη, με μόνο δύο πλήκτρα κατεύθυνσης για να κάνετε το drone να κινείται μακριά ή κοντά σας.
  • Λειτουργία ελέγχου κίνησης selfie, ελέγξτε το AirSelfie σε πραγματικό χρόνο με το εικονικό joystick που παρέχεται από το App.
  • Λειτουργία πτήσης, όπου η συσκευή μπαίνει σε οριζόντια θέση και αντικαθιστά ένα κλασικό χειριστήριο. Μόλις έχετε βρει την τέλεια τοποθέτηση για τη φωτογραφία, το AirSelfie μένει ακίνητο, χάρη στη λειτουργία αιώρησης
Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης