Αυτό είναι το νέο MacBook Pro

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016, 14:43
Αυτό είναι το νέο MacBook Pro
Νέες εικόνες διέρρευσαν από το MacBook Pro της Apple, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου.

Το νέο MacBook Pro φαίνεται να έχει OLED touch panel, όπως έλεγαν και οι φήμες, στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου, εκεί όπου θα ήταν τα Function keys, ενώ όπως φαίνεται υποστηρίζει Touch ID, το οποίο δουλεύει με το Apple Pay.To touch panel θα ονομάζεται Magic Toolbar και απ' ότι φαίνεται θα αλλάζει λειτουργία αναλόγως του τι προβάλλεται στην οθόνη σας. Επίσης διαφαίνεται ισχνά το power button δίπλα στην οθόνη.

Απ' ότι φαίνεται από τις εικόνες, εκτός από το OLED Touch Panel, το νέο MacBook Pro θα μοιάζει αρκετά με τα υπάρχοντα μοντέλα, παρά τις υποσχέσεις για πλήρη ανασχεδιασμό, ενώ η συσκευή των 13 ιντσών, που φαίνεται στη συσκευή μάλλον θα έχει ηχεία στο πλάι του πληκτρολογίου.Πιθανότατα θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από τα υπάρχοντα μοντέλα, ενώ παράλληλα τα κουμπιά είναι ακόμα πιο επίπεδα, όπως και στο Retina MacBook.

Το MacBook Pro θα παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, ενώ πιθανώς να δούμε και νέο MacBook Air μοντέλο, αλλά και νέα iMacs.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016, 14:43