Αυτό το Πάσχα θα φέρει σε εσένα και τους φίλους σου περισσότερη χαρά, διασκέδαση, γέλιο και χρώματα, κυριολεκτικά στα χέρια σου!

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του bot της Viber που σχεδιάστηκε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Viber προσφέρει το νέο μοναδικό bot της Αυγομαχίας, βάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην ψηφιακή διάσταση των πασχαλινών διακοπών. Και πως θα μάθεις αν είσαι ο απόλυτος αυγοπρωταθλητής αυτό το Πάσχα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ξεκινήσεις την Αυγομαχία, κατέβασε δωρεάν το super cool Πασχαλινό Πακέτο Αυτοκόλλητων εδώ:

“Πασχαλινή Διάθεση”, Δωρεάν Πακέτο Αυτοκόλλητων
http://stickers.viber.com/pages/easteregg_gr

Θα λάβεις ένα μήνυμα από το Πασχαλινό Bot για να διαμορφώσεις το δικό σου ψηφιακό Viber αυγό. Μόλις είσαι έτοιμος για το τσούγκρισμα, κάλεσε έναν φίλο σου στην αρένα (πλατφόρμα) για να δεχτεί την πρόκλησή σου για την πιο διασκεδαστική, αστεία και χρωματιστή Πασχαλινή Εμπειρία Αυγομαχίας. Τσούγκρισε με ένα ΒΟΟΜ και το αποτέλεσμα του μοιραίου σου χτυπήματος θα εμφανιστεί στην οθόνη. Ακόμα και αν το Πασχαλινό Viber-αυγό σου δεν επιβιώσει σε αυτόν τον γύρο μάχης, και οι δύο αυγομάχοι θα λάβετε δωρεάν ένα cool ανοιξιάτικο πακέτο αυτοκόλλητων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επομένως, όλοι κερδίζουν και η Χαρά του Πάσχα συνεχίζεται, από πρόκληση σε πρόκληση και από γύρο σε γύρο!

Καθώς αυξάνεται η δημοτικότητα των chat bots, ως καινοτόμου εργαλείου ανταλλαγής μηνυμάτων με πλούσιο περιεχόμενο, η Viber αναδεικνύει και πάλι τις δυνατότητες της αυτοματοποιημένης επικοινωνίας που θα χρησιμοποιείται ευρέως, ολοένα και συχνότερα.

Το Πασχαλινό bot, που δημιούργησε η βουλγαρική εταιρεία λογισμικού «Connecto», δείχνει τις τελευταίες τάσεις της επικοινωνίας, φέρνοντας πιο κοντά τους χρήστες με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Η Connecto, είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο των νέων τεχνολογιών. Ανάδειξε τη δημιουργική και αστεία πλευρά σου, καλώντας σε αυγομαχία όσους αγαπάς. Τσούγκρισε δυναμικά το Αυγό σου και ίσως είσαι εσύ ο απόλυτος Αυγοπρωταθλητής αυτή την άνοιξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης