H πρώτη εταιρεία που παρουσίασε την έννοια του bezel-less τηλεφώνου (χωρίς περιθώρια δηλαδή) τον Οκτώβριο του 2016 ήταν η Xiaomi, που παρουσίασε το Mi Mix, ενώ βελτίωσε τον σχεδιασμό με τα Mi Mix 2 και Mi Mix 2s. Σήμερα, ο Πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, ανάρτησε σε φόρουμ για πρώτη φορά το νέο Mi Mix 3, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος, Lei Jun, το επιβεβαίωσε. Το νέο smartphone της σειράς Mi Mix θα έρθει με ολόφρεσκο σχεδιασμό.

Εξαλείφοντας κάθε ίχνος bezel από το μπροστινό μέρος, έχουμε ένα κινητό μόνο οθόνη με εκπληκτικά λεπτά περιθώρια, και πολύ μικρότερα από το επίσης bezel-less Xiaomi Mi Mix 2. Ο τρόπος που επιτεύχθηκε αυτό είναι η τοποθέτηση της μπροστινής κάμερας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και τα Oppo Find X, αλλά και το Honor Magic 2, που ανακοινώθηκε σήμερα, η πίσω πλευρά του Mi Mix 3 θα είναι πτυσσόμενη αποκαλύπτοντας ένα νέο setup διπλής κάμερας, το ακουστικό και απ’ ό,τι φαίνεται το μπροστινό flash, αν και δεν φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία.

Δεν δόθηκε καμία επίσημη πληροφορία για τις προδιαγραφές της συσκευής, όμως πιθανότατα να τροφοδοτείται από τον Snapdragon 845 της Qualcomm και 8GB RAM μαζί με 128GB αποθηκευτικού χώρου. Ενδεχομένως να διαθέτει και το νεότερο λειτουργικό της Google, Android 9, όταν κυκλοφορήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή επίσης δεν είναι γνωστή ακόμη, όμως ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους ότι η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης