Η TCL Communication θα ανακοινώσει το πρώτο smartphone με την επωνυμία TCL για τις παγκόσμιες αγορές και θα παρουσιάσει τις νεώτερες καινοτομίες της σε εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης στις 5 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο της Γερμανίας, εν όψει της IFA 2019. Εκτός από τα smartphone, η TCL έχει νέα και για συσκευές με foldable concept οθόνη, με το πρώτο εμπορικό λανσάρισμα να εκτιμάται για το 2020, καθώς και την παγκόσμια πρεμιέρα της εταιρείας Project Archery, μια wearable οθόνη που εισάγει την κινηματογραφική εμπειρία προβολής 100 ιντσών σε μια συσκευή περίπου στο μέγεθος των περισσότερων γυαλιών ηλίου.
 

“Αυτό που έχουμε προγραμματίσει για την IFA 2019 είναι μια συναρπαστική ματιά στο μέλλον της TCL Communication – περιλαμβάνει smartphones, συσκευές 5G και ολόκληρες νέες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου και του ντεμπούτου Project Archery wearable display”, δήλωσε ο Stefan Streit, Γενικός Διευθυντής, Global Marketing στην TCL Communication. “Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές οθόνης στον κόσμο, η TCL θα επικεντρωθεί στην προσέλκυση της τεχνογνωσίας των πολυμέσων μας στα κινητά μας προϊόντα. Το πιο σημαντικό είναι ότι, μαζί με τις αδελφές εταιρείες της TCL, προχωρούμε πέρα από την απλή κινητή και κοιτάζουμε μπροστά με μια ολοκληρωμένη μάρκα ηλεκτρονικών ειδών που υποστηρίζεται από ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών TCL “.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες αυτές οι νέες κινητές συσκευές TCL χρησιμοποιούν οθόνες από την αδελφή εταιρεία της TCL, CSOT, με το επερχόμενο smartphone της εταιρίας με την επωνυμία TCL που διαθέτει την οθόνη Dotch™ η οποία αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Mobile World Congress 2019 στις αρχές του τρέχοντος έτους στη Βαρκελώνη. Τα νέα πτυσσόμενα smartphone concepts από την TCL θα εισαγάγουν επίσης το ολοκαίνουριο σύστημα Butterfly Hinge για να συμπληρώσουν την ιδιόκτητη Dragon Hinge™ τεχνολογία της εταιρίας.
 

“Βλέπουμε τη νέα μας σειρά προϊόντων κινητής τηλεφωνίας TCL ως το επίκεντρο του αυξανόμενου χαρτοφυλακίου καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, δημιουργώντας ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες για τους πελάτες μας μέσα και έξω από το σπίτι”, δήλωσε ο Shane Lee, Γενικός Διευθυντής του Global Product Center στην TCL Communication. “Εξακολουθώντας να αξιοποιούμε την κάθετη ολοκλήρωση και το οικοσύστημα των προϊόντων της TCL, είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε στην καινοτομία και τη δημιουργία μιας πραγματικής επωνυμίας κινητής τηλεφωνίας υπό την TCL, προσφέροντας παράλληλα την προσβασιμότητα και την ποιότητα που αναμένουν οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης