H έκθεση MWC έρχεται σε μερικές εβδομάδες και νομίζαμε ότι εκεί θα δούμε το πρώτο κινητό με τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 845, που θα φορούν οι φετινές ναυαρχίδες, ενώ τα προγνωστικά ήθελαν το Samsung Galaxy S9 να είναι αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ ό,τι φαίνεται, η Xiaomi όμως έχει άλλη άποψη, καθώς σκοπεύει όπως λένε φήμες να μας φέρει το αναμενόμενο Mi Mix 2S πριν την έκθεση. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του Xiaomi Mi Mix 2, η εταιρεία φαίνεται να είναι έτοιμη να αποκαλύψει τον διάδοχο. Δεν θα λέγεται Mi Mix 3, αλλά Mi Mix 2S και πιθανώς δεν θα έχετε τόσες διαφορές.

Η σημαντικότερη αλλαγή όμως θα είναι το SoC, που θα είναι πλέον ο Snapdragon 845 της Qualcomm. Αν τελικά βγουν αληθινές οι φήμες, τότε το Xiaomi Mi Mix 2S θα είναι το πρώτο κινητό που θα δούμε με τον 845.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, πιθανώς δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές, αλλά δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες ακόμα. Δεν υπάρχουν πολλές διαρροές ως τώρα, κάτι που είναι λίγο περίεργο για συσκευή που αναμένεται άμεσα, αλλά θα ξέρουμε περισσότερα μες στις επόμενες εβδομάδες.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης