Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου Κέντρου Αναβάθμισης Λογισμικού στη Νότια Κορέα, πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες ταχύτερες και εγκυρότερες αναβαθμίσεις καθώς και ενημερώσεις των λειτουργικών συστημάτων των LG smartphones. Το νέο Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού βρίσκεται στις εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης της LG στο Magok-dong, στη Δυτική Σεούλ και αποτελεί έναν από τους τρόπους με τους οποίους η LG αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Το νέο Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού θα είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη και κυκλοφορία τακτικών ενημερώσεων για τα λειτουργικά συστήματα των smartphones της LG και για τη διασφάλιση της ολοκληρωμένης εμπειρίας των χρηστών των LG smartphones, ελέγχοντας συνεχώς τη σταθερότητα και τη συμβατότητα μεταξύ της συσκευής και του λογισμικού μετά από κάθε νέα έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημιουργία του Κέντρου θα επιτρέψει στην LG να κυκλοφορεί γρηγορότερα τις νέες εκδόσεις λογισμικού στις χώρες όπου τα LG smartphones είναι διαθέσιμα και να εξασφαλίσει πως οι καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο θα απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών. Μια από τις πρώτες πρωτοβουλίες του νέου Κέντρου της LG θα είναι η κυκλοφορία του Android Oreo για το LG G6 το επόμενο διάστημα, ξεκινώντας από την Κορέα και στη συνέχεια σε άλλες βασικές αγορές της εταιρείας.

«Η ευθυγράμμιση της υποστήριξης των πελατών με τις ανάγκες τους αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της LG», δήλωσε ο κ. Jo Seong-jin, CEO της LG Electronics. «Οι σταθερές και με συνέπεια νέες αναβαθμίσεις θα αποδείξουν στους πελάτες μας πως τα smartphones της LG έχουν μακρά και αξιόπιστη διάρκεια ζωής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης