Το Magic3, η νέα ναυαρχίδα της HONOR, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου, ενώ θα το δούμε και στην Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες. Απ’ όσα γνωρίζουμε ως τώρα θα συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά σε κάθε τομέα, με τον νεότερο πανίσχυρο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 888 Plus, που θα δούμε στα νέα flagship Android κινητά της αγοράς, ανάμεσα σε άλλα.
 

Μια εντυπωσιακή κίνηση της HONOR έχει να κάνει με τη συνεργασία της με την IMAX, που θα της χαρίσει την πιστοποίηση IMAX Enhanced, όπως ανακοίνωσαν στη σελίδα τους στο Weibo. Στην ίδια σελίδα φαίνεται και μία teaser photo από την κυκλική κάμερα, που συμφωνεί με όσα έχουμε δει ως τώρα από διαρροές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H πιστοποίηση “IMAX Enhanced” είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της IMAX και της DTS. Να υπενθυμίσουμε ότι η IMAX παρέχει το σύστημα υψηλής ανάλυσης για κάμερες, φιλμ, προβολείς και αίθουσες και η DTS είναι η γνωστή αμερικανική εταιρεία ήχου. Η “Enhanced” πιστοποίηση φέρνει τις δυνατότητες IMAX στο σαλόνι των καταναλωτών.
 

Έως τώρα, το IMAX Enhanced το είχαμε δει σε κάποιες τηλεοράσεις και βιντεοπροβολείς. Επιτρέπει σε περιεχόμενο 4K HDR με DTS ήχο να παιχτεί σε οθόνες HDR10+, που σημαίνει ότι το Honor Magic3 θα είναι το πρώτο κινητό που θα επιτρέπει τέτοια εμπειρία θέασης video.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης