Του Παύλου Κρούστη

Η Huawei έκανε το αδιανότητο και κατάφερε για μία ακόμη φορά να φέρει την επανάσταση στη φωτογραφία των κινητών με τις νέες ναυαρχίδες της, τα P30 και P30 Pro. Στην παγκόσμια παρουσίαση είδαμε μια ζωντανή επίδειξη των δυνατοτήτων της συσκευής και σύγκριση του HUAWEI P30 Pro με τα iPhone XS Max και Samsung Galaxy S10 Plus στον τομέα των φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και τις δυνατότητες του ζουμ. Και στα δύο αυτά τεστ, δεν υπήρχε καν σύγκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και δυο χρόνια, η HUAWEI αναπτύσσει την τεχνολογία που είδαμε μόλις τώρα και για μία ακόμα φορά εντυπωσιαστήκαμε από το αποτέλεσμα. Τη συσκευή την έχουμε πλέον στα χέρια μας για να κάνουμε τις δικές μας δοκιμές στους δρόμους του Παρισιού. Το πρώτο πράγμα που δοκιμάσαμε ήταν το πρωτοφανές 50x zoom της συσκευής από την ταράτσα του εκθεσιακού κέντρου, όπου είδαμε τα P30. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα, τα οποία μιλούν από μόνα τους.

Δείτε τα δείγματά μας από την κάμερα του HUAWEI P30 Pro:
(Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε πιο καθαρά)

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

0.6x zoom (υπερευρυγώνιος φακός)

1x zoom

5x zoom (οπτικό)

10x zoom (υβριδικό)

50x zoom (ψηφιακό)

 

Να σημειώσουμε ότι η παραπάνω απόσταση από την ταράτσα του εκθεσιακού κέντρου του Παρισιού που βρισκόμαστε μέχρι τον Πύργο του Άιφελ είναι περίπου 5 χιλιόμετρα…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης