Ενσωματώνοντας την αποστολή της TCL για “Display Greatness”, καθένα από αυτά τα smartphone της σειράς TCL 10 προσφέρουν πολυτελή χαρακτηριστικά που αξιοποιούν την οπτική τεχνολογία TCL NXTVISION και ένα πλήρως ενσωματωμένο οικοσύστημα. Αυτή η σειρά πολυδιάστατων συσκευών προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα υψηλότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά με την απολύτως καλύτερη τιμή.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ CHIPSET ΟΘΟΝΗΣ
NXTVISION ΟΘΟΝΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα smartphones της σειράς TCL 10 είναι κατασκευασμένα με οθόνες TCL και TCL NXTVISION, μια προηγμένη οπτική τεχνολογία οθόνης και κάμερας, που ζωντανεύουν τις εικόνες με πιο αληθινά χρώματα, σαφήνεια και βελτιώσεις αντίθεσης σε πραγματικό χρόνο. Για μια συναρπαστική εμπειρία προβολής, ρίξτε μια ματιά στο TCL 10 Pro και στο TCL 10 Plus όπου και τα δύο έρχονται με κυρτή οθόνη AMOLED 6,47 ιντσών FHD+ με ελάχιστα bezel και δημιουργούν μια απερίσπαστη προβολή. Για τους λάτρεις των ταινιών, τα TCL 10 Pro, TCL 10 5G & TCL 10 Plus όλα υποστηρίζουν ταινίες Netflix HDR10. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε όλο το περιεχόμενο HDR10 του Netflix σε υψηλή ποιότητα με πλούσιο χρώμα και έντονη αντίθεση. Η γκάμα των smartphones της σειράς TCL 10 ενσωματώνει επίσης λειτουργίες προστασίας των ματιών, πιστοποιημένες με TÜV Rheinland Low Blue Light και προσφέρουν μια σειρά από τρόπους φροντίδας των ματιών για μείωση της καταπόνησης τους.

TCL 10 L - Άπειρες λήψεις με σύστημα τετραπλής κάμερας 48MP AI NXTVISION

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
NXTVISION ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανακαλύψτε το μεγαλείο σε όλες τις στιγμές και αποτυπώστε τες σε ανώτερη ποιότητα. Η σειρά TCL 10 ενσωματώνει κάμερες με τεχνολογία NXTVISION AI, που αποτελούνται από την κύρια τετραπλή κάμερα υψηλής ανάλυσης 64MP που θα βρείτε στα TCL 10 Pro & TCL 10 5G, την τετραπλή κάμερα 48MP και την τριπλή AI κάμερα που βρίσκεται στα TCL 10 L, TCL 10 Plus, και TCL 10 SE, αντίστοιχα. Η ποικιλία είναι το κλειδί για τα μοντέλα της σειράς TCL 10 που προσφέρουν φακούς εξαιρετικά ευρείας γωνίας, τεχνολογία 4-σε-1 big pixel για φωτεινότερες εικόνες σε ακραίες συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καλλιτεχνικά πορτρέτα με εφέ bokeh, βίντεο 4K και macro κάμερες για κοντινά και προσωπικά πλάνα.

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ & ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Διατηρήστε την καθημερινή ρουτίνα σας ομαλή, με τις κορυφαίες αποδόσεις της σειράς TCL 10. Κάθε μοντέλο διασφαλίζει ότι συνδυάζετε σημαντική μνήμη RAM με έναν ισχυρό επεξεργαστή, AI και μπαταρία μεγάλης διάρκειας για όλη τη μέρα. Η σειρά1 διαθέτει επίσης Γρήγορη Φόρτιση και Αντίστροφη Φόρτιση εν κινήσει για πρόσθετη ευελιξία.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Πολλαπλή ροή της αγαπημένης σας μουσικής με τη δυνατότητα Super Bluetooth2. Κάθε μοντέλο της σειράς TCL 10 προσφέρει στους χρήστες σύνδεση με έως και 4 Bluetooth ηχεία και ακουστικά.

TCL 10 Plus - Ένα premium smartphone με κυρτή οθόνη AMOLED
 
ΕΥΚΟΛΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Οι χρήστες επωφελούνται επίσης από εγγυημένες σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος και λαμβάνουν τακτικά τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας απευθείας στο τηλέφωνό τους3. Η ταχύτερη διαχείριση των εργασιών επιτυγχάνεται επίσης εύκολα με τη βοήθεια του αποκλειστικού πλήκτρου  Google Assistant. Το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας με ένα άγγιγμα ή μια ματιά κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ασφαλή χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα ξεκλειδώματος προσώπου ή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο σε ολόκληρη τη σειρά.

ΥΠΕΡΟΧΟ DESIGN

Οι συσκευές της Σειράς TCL 10 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το στυλ και την άνεση. Διπλής όψης γυαλί και τέλεια συμμετρία αντιπροσωπεύουν και πιστοποιούν την έμφαση στην λεπτομέρεια σε αυτήν την οπτικά ελκυστική γκάμα smartphone. Ακόμη, η κομψότητα του TCL 10 Pro, έλαβε το βραβείο iF Design 2020 και το βραβείο Red Dot 2020.

Όλη η γκάμα των smartphones της σειράς TCL 10 μεταφέρει το NXTVISION στο κοινό με όλες τις συσκευές διαθέσιμες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης