H Apple είχε υποσχεθεί ότι το νέο της λειτουργικό, iOS 12, θα εστιάζει στις επιδόσεις και αυτό φάνηκε κιόλας από την πρώτη δοκιμαστική έκδοση. Τώρα, που πλέον είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση, όλοι οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να διαπιστώσουν τις βελτιώσεις ιδίοις όμμασι.

Το κανάλι YouTube, EverythingApplePro, που εκτελεί διάφορα συγκριτικά, δοκίμασε τις ταχύτητες των iOS 12 και iOS 11.4.1 σε όλα τα iPhone που υποστηρίζουν τη νεα έκδοση, δηλαδή από το iPhone 5s μέχρι το iPhone X.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μπορείτε να δείτε στο video, από τους χρόνους ενεργοποίησης της συσκευής, τα benchmarks, τα animations και τους χρόνους φόρτωσης διαφόρων εφαρμογών, αλλά και χρήση των Touch ID/Face ID, το νέο λειτουργικό είναι αισθητά γρηγορότερο. Ακόμα και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλύτερη.

Εάν διαθέτετε νεότερη συσκευή iOS, οι διαφορές υπάρχουν, αλλά δεν είναι τόσο αισθητές όσο σε παλαιότερες συσκευές. Όποιο μοντέλο και να χρησιμοποιείτε όμως, προτείνετε να κάνετε την ενημέρωση και να μεταβείτε στο νεότερο λογισμικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης