Τον τελευταίο καιρό και ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει τις επιδόσεις των κινητών στη φωτογραφία να εκτοξεύονται. Τα smartphones έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο, αποδίδοντας πλάνα που μέχρι πριν μερικά χρόνια ούτε καν φανταζόμασταν. Κομβικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη έπαιξε το HUAWEI P20 Pro με την τριπλή του κάμερα, που έφερε τα πάνω κάτω, σπάζοντας τα κοντέρ στα δοκιμαστικά της φωτογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν έναν χρόνο περίπου, κυκλοφόρησε η lifestyle ναυαρχίδα της HUAWEI που έφερε καινοτομίες στο σύστημα της κάμερας, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά αισθητήρα 40MP, τριπλή κάμερα, αλλά και το εξαιρετικό Night Mode που βασίζεται στη μακρά έκθεση για να συνθέσει μια φωτογραφία που δείχνει το σκοτάδι… καλύτερα κι από τα μάτια μας!

Το P20 Pro έχει καταφέρει να μείνει ακόμη και τώρα στην κορυφή της κατάταξης, όσον αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες κινητών, σύμφωνα με το έγκριτο site DxOMark. Ακόμη και μετά από τόσους μήνες, η τεχνολογία της HUAWEI με τους φακούς της Leica δεν έχει ξεπεραστεί. Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η HUAWEI έχει αποδείξει οι φωτογραφικές δυνατότητες των κινητών της είναι αξεπέραστες, όχι μόνο για τα κορυφαία premium μοντέλα της, αλλά και για αυτά των φθηνότερων κατηγοριών. Οι καινοτομίες όμως παρουσιάζονται με τη σειρά P. Πέρυσι, η σειρά P20 έφερε τα πάνω κάτω. Φέτος, η σειρά P30 αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες και ό,τι γνωρίζουμε για τη φωτογραφία στα κινητά.

Τα teaser που έχουμε δει ως τώρα αλλά και οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν το κινητό να διαθέτει zoom (πιθανώς zoom x10) με απίστευτη λεπτομέρεια που δεν έχουμε ξαναδεί σε λήψεις από πολύ μακρινές αποστάσεις, ενώ βάρος φαίνεται ότι θα δοθεί και στις νυχτερινές λήψεις, καθώς μάλλον η εταιρεία κατάφερε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από τα ήδη εξαιρετικά των P20 Pro και Mate 20 Pro.

 

Στις 26 Μαρτίου, οι κανόνες γράφονται ξανά. Η νέα lifestyle ναυαρχίδα της HUAWEI, η σειρά P30,  θα παρουσιαστεί στο Παρίσι και το zougla.gr θα είναι εκεί για να σας μεταδώσει πρώτο όλες τις επίσημες πληροφορίες για το νέο κινητό της εταιρείας.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης