Το νέο Xperia 1 II είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει ταχύτητα με δυνατότητες εξαιρετικά γρήγορης συνδεσιμότητας 5G και με κάμερα τριπλού φακού, που ενσωματώνει τις κορυφαίες τεχνολογίες των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών της σειράς Alpha™ της Sony. 
 

Το νέο Xperia 1 II είναι η απόλυτη «φωτογραφική μηχανή» για τους λάτρεις της φωτογραφίας, αφού επιτρέπει επαγγελματικές λήψεις, αξιοποιώντας την  τεχνολογία AF που αναπτύχθηκε για τις κάμερες εναλλασσόμενων φακών Alpha™. Η κάμερα τριπλού φακού προσφέρει συνεχή AF λειτουργία με AF/AE 60 φορές το δευτερόλεπτο[ii]. Αυτό σημαίνει ότι το Xperia 1 II επιτρέπει την πρώτη παρακολούθηση AF/AE στον κόσμο για πολύ γρήγορες λήψεις από smartphone με μέγιστη ταχύτητα 20 fps[i], η οποία είναι ιδανική για τη φωτογράφιση αθλημάτων, άγριας ζωής, ή των παιδιών που δεν στέκονται ακίνητα, αφού μπορείτε να εστιάσετε και να ακολουθήσετε το θέμα σας, ανεξάρτητα από το που κινείται στο κάδρο.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αυτή η τεχνολογία που συνδυάζεται με εξαιρετικά οπτικά στοιχεία ZEISS, βαθμονομημένα ειδικά για το Xperia 1 II, σάς επιτρέπει να απαθανατίσετε κάθε στιγμή με απίστευτη ακρίβεια, ανεξάρτητα από την ταχύτητα με την οποία κινείται το θέμα σας στο χώρο. Επιπλέον με την βραβευμένη τεχνολογία Eye AF της σειράς Aplha της Sony για ζώα, αλλά και ανθρώπους[iii], ακόμα και τα κατοικίδιά σας δεν θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τον φακό σας, ο οποίος διαθέτει τρία εστιακά μήκη 16χιλ, 24χιλ, 70χιλ για να τα απαθανατίσετε σε όλο τους το μεγαλείο, ανεξάρτητα από την γωνία λήψης που θα επιλέξετε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για τους πιο προχωρημένους φωτογράφους, το νέο Photography Pro, μια τεχνολογία της σειράς Alpha, προσφέρει παρόμοιο περιβάλλον χρήστη (UI – User Interface) που επιτρέπει χειροκίνητο έλεγχο ISO, ταχύτητα κλείστρου και άλλα. Επιπλέον, με τον αισθητήρα «Dual photo diode»vi, ένα σύστημα αυτόματης εστίασης που καλύπτει σχεδόν το 70% του αισθητήραvii, τον αισθητήρα 3D iToFviii και τον καινούργιο μεγάλου μεγέθους 1/1,7’’ Exmor RS™ αισθητήρα για κινητά, το νέο Xperia 1 II είναι 1,5 φορά πιο «ευαίσθητο» από το προηγούμενο μοντέλο, με αποτέλεσμα την ταχύτερη και πιο ακριβή αυτόματη εστίαση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για υψηλής ποιότητας εικόνες, ανεξάρτητα από το περιβάλλον. 

 

Η εφαρμογή του Xperia 1 II Cinematography Pro «powered by CineAlta» υποστηρίζει πλέον 2K 120fps HDR κινηματογραφικής λήψηςix υψηλής ταχύτητας καρέ και Cinematic 21:9 4K HDR εγγραφή σε 24/25/30/6x fps, βελτιώνοντας την εμπειρία κατά την διάρκεια των κινηματογραφικών σας λήψεων. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε το Touch AF και χειροκίνητες ρυθμίσεις, όπως την έκθεση, το Level meter και την ισορροπία λευκού, για περισσότερο επαγγελματική αίσθηση, ενώ η μοναδική τεχνολογία Intelligent wind filter της Sony μειώνει την παρεμβολή του θορύβου και του ανέμου για καθαρή εγγραφή ήχου. 

 

Για εύκολη μεταφορά φωτογραφιών, η λειτουργία Imaging Edge για κινητά συνδέει το Xperia 1 II με τις φωτογραφικές μηχανές της σειράς Alphaxi της Sony, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε τις φωτογραφίες για να επεξεργαστείτε τα χρώματα και τις αποχρώσεις με επαγγελματική ακρίβεια. Το Xperia 1 II λειτουργεί και ως δεύτερο χειριστήριο της φωτογραφικής σας μηχανής της σειράς Alpha, μέσω του Imaging Edge, για να ελέγχετε την σύνθεση της εικόνας, την εστίαση και το ISO, μεταξύ άλλων ρυθμίσεων.  

 

Είτε είστε αρχάριοι και βρίσκεστε σε αναζήτηση ενός νέου χόμπι ή εποχικοί επαγγελματίες και θέλετε ένα smartphone να «συνεργάζεται» με την Alpha μηχανή σας, το Xperia 1 II είναι η τέλεια επιλογή για να βελτιώσετε τις φωτογραφικές σας δεξιότητες. 

 

Το Xperia 1 II σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε μέσα από μια άψογη εμπειρία ψυχαγωγίας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Sony στην δημιουργία προϊόντων ήχου και την μουσική ψυχαγωγία, το Xperia 1 II έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία ακρόασης, με τον ήχο να έχει διαμορφωθεί σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment. Μπορείτε να απολαύσετε φανταστική ποιότητα ήχου μέσω των μπροστινών στερεοφωνικών ηχείων ή σε συνδυασμό με ενσύρματα ακουστικά με υποδοχή 3,5χιλ ή ασύρματα ακουστικά. Πρόκειται, επίσης, για το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει τεχνολογία «360 Reality Audio»xii που βελτιστοποιεί την ποιότητα ήχου, όταν ακούτε μουσική μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας μουσικής και ψυχαγωγίας TIDALxiii. Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία DSEE Ultimate μπορείτε να ακούτε ήχο στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση, απολαμβάνοντας την εμπειρία σύμφωνα με την πρόθεση του δημιουργού, αφού χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να βελτιώνει αυτόματα τη συχνότητα του ήχου και το ρυθμό των bit σε πραγματικό χρόνο. 

 

Μπορείτε να βυθιστείτε στο έπακρο στη ψυχαγωγία του θεάματος, χάρη στην 21:9 CinemaWide 6.5” 4K HDR OLED οθόνη, που προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία όταν παρακολουθείτε ταινίες, αλλά και απεριόριστη απόλαυση στο game play. Μεταφέρετε το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο, συνδυάζοντας το Xperia 1 II με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4xiv του PlayStation®4 για να παίζετε εύκολα, οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε. Επιπλέον, χάρη στον βελτιωμένο χρόνο απόκρισης αφής στην οθόνη, αλλά και τη βελτιωμένη έκδοση της λειτουργίας «Game Enhancer» των Xperia, που σας επιτρέπει να βάλετε μία εφαρμογή παιχνιδιού στην οθόνη, το Xperia 1 II μετατρέπεται εύκολα σε μία συσκευή για gaming, κατάλληλη για τους πιο πιστούς λάτρεις του είδους.  

 

Και όλα αυτά γίνονται εφικτά χάρη στην πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G για κινητά και το σύστημα Snapdragon Modem-RF X55 5G, που σάς δίνουν τη δυνατότητα να παίζετε, να καταγράφετε, να κάνετε stream και να συνδέεστε με εκπληκτικές ταχύτητες multi-gigabit 5G, αλλά και βελτιωμένη απόδοση με 25% ταχύτερη μονάδα CPU και GPU από το προηγούμενο μοντέλο. Αλλά και με IP65/68 πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερόxv, Corning® Gorilla® Glass 6 και μπαταρία υψηλής αντοχής 4.000mAh για γρήγορηxvi, ασύρματη φόρτιση, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και να λειτουργείτε δημιουργικά σε μία πολυάσχολη ημέρα, ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε. 

 

Το Xperia 1 II θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα από τον Ιούνιο του 2020. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης