Προ ολίγου ολοκληρώθηκε η παρουσίαση για το νέο Samsung Galaxy Note9. Το νέο smartphone της Samsung, διαθέτει μπαταρία 4,000mAh ταχείας φόρτισης που διαρκεί όλη μέρα, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έως 1 terabyte με επέκταση μνήμης, RAM στα 6 GB και επεξεργαστή 10 nm 2ης γενιάς για αξεπέραστες επιδόσεις.
Η ολοκαίνουρια γραφίδα S Pen διαθέτει πλέον ισχυρή τεχνολογία Bluetooth, επιτρέποντάς τον έλεγχο της κάμερας, των παρουσιάσεων και των εφαρμογών με το πάτημα ενός κουμπιού. Η έξυπνη κάμερα με διπλό διάφραγμα προσαρμόζεται αυτόματα στο φως, όπως το ανθρώπινο μάτι, για εξαιρετικές λήψεις μέρα νύχτα, ενώ αναγνωρίζει αυτόματα 20 είδη σκηνών και βελτιστοποιεί τα χρώματα και την αντίθεση για πιο εκφραστικές φωτογραφίες.

Το Galaxy Note 9 εντυπωσιάζει με το Curved design με μία οθόνη 6,4” χωρίς πλαίσιο, η οποία εκμεταλλεύεται το μέγιστο των διαστάσεων του και γεμίζει την επιφάνεια του με εικόνα και ανάλυση QHD+, σε συνδυασμό με την τεχνολογία sAMOLED, για εντυπωσιακές λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα.
Ο 8πύρηνος Exynos 9810 σε συνδυασμό με τα 6GB μνήμης RAM προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και απροβλημάτιστο multitasking, ενώ με το πλήρως ανανεωμένο S Pen μπορείς να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο τις δυνατότητες του και να έχεις κάτι παραπάνω από ένα smartphone στην τσέπη σου. H διπλή πίσω κάμερα με αισθητήρες των 12MP, διάφραγμα f/1.5, οπτικό zoom και διπλό LED flash, καθώς και η μπροστινή κάμερα των 8MP f/1.7 σου δίνουν τη δυνατότητα να τραβάς ευκρινέστατες φωτογραφίες ακόμα και στο σκοτάδι.
Το Galaxy Note 9 ξεχωρίζει για την κομψή γραμμή του και τον premium σχεδιασμό του. Το μεταλλικό του πλαίσιο έχει πάρει το σχήμα του χρησιμοποιώντας τεχνική κοπής με διαμάντι, προσδίδει όχι μόνο έναν άρτιο σχεδιασμό, αλλά και μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση. Οι καμπύλες του είναι σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη άνεση στο κράτημα για να γίνεται προέκταση του χεριού σου.
Είναι κατασκευασμένο με υλικά που αντέχουν στη καθημερινότητα, αντέχουν στο χρόνο. Ενσωματώνει το πανίσχυρο Gorilla Glass 5 και συνδυάζεται με αλουμίνιο σειράς 7.000. Έτσι σου προσφέρει όχι μόνο μια μοναδική εμφάνιση που ξεχωρίζει αλλά και υψηλή ανθεκτικότητα στις κακουχίες της καθημερινότητας. Επιπλέον τόσο το Galaxy Note9 όσο και το S Pen έρχονται με πιστοποίηση για την ανθεκτικότητα τους σε σκόνη, νερό και πιτσιλιές, σύμφωνα με το πρότυπο IP68.
Το S-Pen είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της σειράς Note, και για ακόμα μια φορά η Samsung προχωρά στην περαιτέρω βελτίωση του. Ανασχεδιασμένο, με ακόμα πιο λεπτή άκρη και μεγαλύτερη ευαισθησία στην πίεση αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο που προσφέρει καλύτερη επικοινωνία. Ακόμα και με σβηστή οθόνη, έχεις τη δυνατότητα να κρατάς σημειώσεις όπως θα έκανες με ένα στυλό και ένα χαρτί. Παράλληλα μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμα και για να βγάλεις selfie!
Το Galaxy Note 9 έρχεται με τη μοναδική οθόνη Infinity της Samsung η οποία έρχεται με διαγώνιο 6,4″ αλλά χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάς στα χέρια σου ένα smartphone με μικρότερες διαστάσεις και εικόνα χωρίς πλαίσιο! H τεχνολογίας sAMOLED οθόνη του, με ανάλυση QHD+ σου επιτρέπει να βλέπεις τα πάντα με μοναδική λεπτομέρεια και κρυστάλλινη εικόνα, ενώ με την αναλογία 18,5:9 θα έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις scroll για να τα δεις όλα. Μια οθόνη βελτιστοποιημένη για να κρατάς ευκολότερα σημειώσεις.
Η διπλή πίσω κάμερα του Galaxy Note 9 λειτουργεί όπως το ανθρώπινο μάτι με δύο διαφράγματα. Ο φακός προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού και έτσι την ημέρα έχει διάφραγμα F/2.4, ενώ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αυτό φτάνει σε F/1.5 για λήψεις φωτεινές. Επιπλέον το Galaxy Note9 αναγνωρίζει αυτόματα 20 είδη σκηνών και βελτιστοποιεί τα χρώματα ώστε να υποστηρίξει το περιεχόμενο – είτε είναι μια φωτογραφία νυχτερινού τοπίου, είτε ένα χωράφι με λουλούδια, είτε ένα πιάτο φαγητό. Η κάμερα του είναι περισσότερο έξυπνη από ποτέ και εσύ ξεγνοιάζεις, επιλέγει το Galaxy Note9 τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Πιο έξυπνες, Πιο εκφραστικές φωτογραφίες από ποτέ!
Το Galaxy Note 9, ακολουθώντας την κληρονομιά της σειράς Galaxy Note, έιναι σχεδιασμένο για να απογειώσει την καθημερινότητά σου. Είτε τρέχεις απαιτητικές εφαρμογές, θέλεις να παίξεις παιχνίδια, είτε απλά να πλοηγηθείς στο Internet… όλα τρέχουν σφαίρα! Με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9810 που αποτελείται από δύο τετραπύρηνους 2,7GHz & 1,8GHz σε συνδυασμό με τα 6GB μνήμης RAM δεν υπάρχει αναμονή ούτε κολλήματα. Ακόμη και η δικτύωσή του είναι πιο γρήγορη αφού μιλάμε για Gigabit Ready LTE και Wi-Fi εσύ ακόμη περιμένεις να ολοκληρωθεί το download σου;
Τέλος, έρχεται με τη μεταλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία που έχει μπει ποτέ σε smartphone της σειράς Galaxy Note. Διαθέτει χωρητικότητα 4.000mAh και διαρκεί σχεδόν ολόκληρη την ημέρα χωρίς την ανάγκη για φόρτιση. Επιπλέον ακόμα και όταν χρειαστεί φόρτιση υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση τόσο ενσύρματα όσο όμως και ασύρματα για να μην μπλέκεις με καλώδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης