Το OnePlus 5, η φετινή ναυαρχίδα της εταιρείας είναι ένα περίπου τετράμηνο διαθέσιμη για όσους θέλουν να την αποκτήσουν, αλλά πρόσφατα παρατηρήθηκε ότι δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη στην σελίδα της OnePlus και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και πότε θα διατεθεί.

Αυτό οδήγησε στην υπόθεση ότι η OnePlus ετοιμάζεται να ανακοινώσει την ανανεωμένη έκδοση της ναυαρχίδας της, όπως έκανε πέρσι με τα OnePlus 3 και OnePLus 3T.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και έχουν υπάρξει ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έλεγαν ότι φέτος μάλλον δεν θα δούμε OnePlus 5T και θα πάμε απευθείας στο OnePlus 6 του χρόνου, σήμερα διέρρευσε ένα render που λέγεται ότι ανήκει στο OnePlus 5T.

Σύμφωνα με το leak, το OnePlus 5Τ θα έχει κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές, στην ίδια γραμμή με αυτή που ακολουθεί η Samsung στις ναυαρχίδες της. Επιπλέον, γίνεται αναφορά για οθόνη 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio και ανάλυση 2160 x 1080 pixels.

To Gizmochina, το οποίο μεταδίδει τις παραπάνω πληροφορίες, αναφέρει ότι η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5T θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο. Ωστόσο, ακόμη κάτι τέτοιο δεν είναι βέβαιο και κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η OnePlus ανήκει στην κινέζικη BBK Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης οι Oppo και Vivo, δύο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Κίνα. Τα OnePlus 3 και 3T έχουν πολλά κοινά στοιχεία σχεδιαστικά με τις αντίστοιχες Oppo και Vivo συσκευές και δεν αποκλείεται το επόμενο OnePlus να μοιάζει κάπως έτσι…

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης