H OnePlus αποτελεί την πλέον εξαίρετη επιλογή εδώ και χρόνια όσον αφορά την αναλογία απόδοση/τιμή. Πέρυσι, με το OP5 ήταν η πρώτη φορά που φάνηκε μια μικρή διαφορά στην τιμή, καθώς έφτασε και ξεπέρασε (με το 5T) τα 500 ευρώ. Δυστυχώς, απ’ ό,τι φαίνεται, το OP6 θα είναι ακόμα πιο ακριβό.

Μια νέα αναφορά κάνει λόγο για τιμή έναρξης τα 525$, που μπορεί να φτάσει μέχρι και 700 δολάρια για τη συσκευή με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η πιο φθηνή έκδοση θα έρχεται με 64GB, ενώ η πιο ακριβή με 256GB, ενώ θα υπάρχει και επιλογή για 128GB στα 600 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς σύγκριση, η τιμή του OnePlus 5T ξεκινά στα 475 δολάρια για την έκδοση των 64GB. Πρόκειται για διαφορά 50 δολαρίων. Η αντίστοιχη τιμή για Ελλάδα είναι 499€ για την έκδοση των 6GB RAM/64GB ROM, η οποία όμως είναι εξαντλημένη, ενώ η έκδοση με τα 8GB RAM / 128GB ROM κοστίζει 559€.

Το πιο πιθανό σενάριο δηλαδή, σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, είναι να δούμε το νέο OnePlus 6 στη φθηνότερη έκδοσή του στα 549€.

Φυσικά, η OnePlus δεν μένει στα ίδια χαρακτηριστικά και σκοπεύει να προσφέρει και πάλι κορυφαίες επιδόσεις. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα με τις παραπάνω πληροφορίες, σήμερα διέρρευσε και η φωτογραφία μιας θήκης για το OnePlus 6, από την οποία φαίνεται η κάθετη διάταξη της κάμερας στο πίσω μέρος.

Τέλος, σήμερα είχαμε και το πρώτο επίσημο teaser για τη συσκευή, που αναμένεται να αποκαλυφθεί πιθανότατα τον Μάιο. Το νέο κινητό της εταιρείας θα έχει notch στο πάνω μέρος της οθόνης, ένα trend που ξεκίνησε πέρυσι με το iPhone X και πλέον βλέπουμε σε όλο και περισσότερες συσκευές.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης