Η OnePlus κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και για μία ακόμα χρονιά δεν απογοητεύει, παρουσιάζοντας την φθηνότερη ναυαρχίδα της αγοράς, χωρίς να κάνει εκπτώσεις σε χαρακτηριστικά. Παρουσιάστηκε επίσημα πριν μερικά λεπτά και μάθαμε τα παρακάτω.

Τα χαρακτηριστικά του OnePlus 6

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει οθόνη Optic AMOLED 6.28″ και είναι η μεγαλύτερη οθόνη της εταιρείας ως τώρα, με αναλογία πλευρών 19:9 και εγκοπή στο επάνω μέρος. H ανάλυση είναι 2280×1080 και υποστηρίζει sRGB και DCI-P3. Το μέγεθος της συσκευής είναι περίπου όσο το 5T.

Η κάμερα υποστηρίζει λήψη βίντεο στα 4K και 60fps (κάτι που δεν βλέπουμε συχνά) και μπορεί να τραβήξει σε αργή κίνηση, στα 480fps και 720p ανάλυση για 3,75 δευτερόλεπτα, το οποίο ανέρχεται σε 1 συνολικό λεπτό σε βίντεο. Η κάμερα αποτελείται από 2 αισθητήρες σε κάθετη διάταξη: 20MP και 16MP, με τον δεύτερο να είναι 19% μεγαλύτερος από αυτόν του 5Τ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα γνωστό παράπονο για την περσινή συσκευή φέτος διορθώνεται, αφού διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή, ενώ υπάρχει η λειτουργία Smart Capture, που βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας, αναλόγως του αντικειμένου σας, μαζί με βελτιώσεις στον αλγόριθμο του HDR.

Επιπρόσθετα, η μπροστινή κάμερα χρησιμοποιείται για ξεκλείδωμα της συσκευής σε 0.4s, ενώ διατίθεται και αισθητήρας αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Το νέο τηλέφωνο διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με τα προηγούμενα, καθώς δεν χρησιμοποιείται πλέον μόνο μέταλλο, αλλά μέταλλο σε συνδυασμό με γυαλί πολλών στρώσεων και προστασία Gorilla Glass 5. Διατίθεται σε τρία χρώματα: το αντανακλαστικό Mirror Black, το ματ Midnight Black και την ειδική έκδοση Silk White. Διαθέτει επίσης προστασία από το νερό IP54.

Η ειδική έκδοση Silk White

Τροφοδοτείται από τον κορυφαίο Snapdragon 845, αποτελώντας έτσι την πιο φθηνή συσκευή με αυτόν τον επεξεργαστή. Δεν διαθέτει θύρα microSD.

Η μπαταρία έμεινε ίδια, στα 3,300 mAh και για μία ακόμη φορά διαθέτει Dash Charge (5V στα 4Α) και μπορεί να βγάλει μία μέρα μόλις με μισή ώρα φόρτισης, κάτι που αποτελεί την κορυφή σε αυτήν την κατηγορία. Δεν υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση, παρά τη γυάλινη πλάτη.

Το OnePlus 6 θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Μαΐου μέσα από το oneplus.net. Αποστολές γίνονται απευθείας και στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών/τελωνείου.

Η τιμή του OnePlus 6:

Διαβάστε επίσης:

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης