Θα υπάρξει τελικά η “Τ” έκδοση του OnePlus 5 ή όχι; Οι πληροφορίες και οι διαρροές επιμένουν στο ναι, η OnePlus πρόσφατα αρνήθηκε ότι θα δούμε ανακοίνωση αρχές Νοέμβρη, αλλά σήμερα μέσω teaser, ο CEO Carl Pei, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ύπαρξή του. Παρ’ όλα αυτά διατηρούμε επιφυλάξεις για το αν είναι αυτό το OnePlus 5T.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Carl Pei ανέβασε μια εικόνα την οποία περιγράφει “ως μια cool φωτογραφία που θα πρέπει να προέρχεται από μια εξαιρετική κάμερα”. Φυσικά δεν αναφέρεται ξεκάθαρα στο OnePlus 5T, αλλά υποθέτουμε ότι περί αυτού πρόκειται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μέσα από το κινέζικο Weibo έρχεται η παραπάνω εικόνα hands-on, η οποία λέγεται ότι εμφανίζει την μπροστινή πλευρά του OnePlus 5T.

Πρόσφατα το OnePlus 5T είχε εμφανιστεί να περνά από το AnTuTu και αναμένεται με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης full HD και 18:9 aspect ratio (1080 x 2160 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 835 μνήμη RAM 6GB ή 8GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB ή 128GB. Θα δούμε εμπρόσθια κάμερα 20 Megapixel, το ίδιο και στην πίσω πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης