Πολλές φορές έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ότι η κινέζικη OnePlus αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους πελάτες της και για τις προτάσεις της στην αγορά των smartphones. Οι συσκευές της είναι λίγες σε πλήθος, όμως καταφέρνουν να έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε πολύ πιο προσιτές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το νέο smartphone που αναμένουμε από την εταιρεία είναι το OnePlus 5. Η Κινέζοι προσπέρασαν τον αριθμό “4” εξαιτίας της τετραφοβίας, μιας προκατάληψης που υπάρχει στην κουλτούρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαδικτυακό κατάστημα λιανικής GearBest πρόσθεσε στις λίστες του τη συσκευή επιβεβαιώνοντας το όνομα και παράλληλα δημοσίευσε και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που περιμέναμε να έχει το “μεγαθήριο”. Συγκεκριμένα, το OnePlus 5 θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440, επεξεργαστή Snapdragon 835 στα 2,3GHz, 8GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης) και μπαταρία 4000mAh. Θα έχει λειτουργικό Android Nougat 7.1, όπισθεν κάμερα 23MP και selfie cam στα 16MP.

H συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με τιμή 449 δολάρια, κατά πολύ φθηνότερο από το άλλο κινητό που φορά αυτήν τη στιγμή τον ίδιο επεξεργαστή, που είναι το Samsung Galaxy S8 και ξεκινά από τα 720 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης