Υπάρχει μια συγκεκριμένη εφαρμογή για την αναπαραγωγή video σε Android συσκευές που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών με άνεση, καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Πλέον, με το νέο update έγινε ακόμα καλύτερη. Ο λόγος φυσικά για τον MX Player for Android, ο οποίος αποτελεί σπάνια περίπτωση που καταφέρνει και τα κάνει σχεδόν όλα σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει απλή καθαρή διεπαφή χρήστη, υποστηρίζει αποκωδικοποίηση μέσω πολλαπλών πυρήνων, υποστηρίζει audio σε mkv container, διαθέτει λειτουργία pinch-to-zoom και zoom-and-pan, αυτόματο ταίριασμα σωστού αρχείου υπότιτλων, αλλά και χειρονομίες για έλεγχο των υπότιτλων.

Οι τύποι αρχείων που υποστηρίζει είναι δεκάδες: 3gp, avi, divx, f4v, flv, mkv, mp4, mpeg, mov, vob, wmv, webm, xvid και πολλοί ακόμα. Μπορείτε να επιλέξετε μάλιστα χειροκίνητα ποιον decoder θέλετε για συγκεκριμένο τύπο αρχείου. Η γκάμα της υποστήριξης αρχείων ήχου, αλλά και υπότιτλων είναι εξίσου τεράστια.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Έως τώρα διέθετε λειτουργία που επέτρεπε την αναπαραγωγή των αρχείων στο background (ή απλά τον ήχο τους) ενώ δουλεύετε σε άλλες εφαρμογές. Με το νέο update δίνεται η δυνατότητα για PiP (Picture in Picture), καθώς μπορεί το βίντεο να προβάλλεται πάνω στις εφαρμογές που δουλεύετε. Η PiP λειτουργία διατίθεται και με τη δωρεάν έκδοση.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης