H Samsung ήδη έχει κυκλοφορήσει προϊόντα σε ειδικές εκδόσεις, όπως το Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition, αλλά και το διαμαντένιο Gear S2 smartwatch, το οποίο ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες. Σύμφωνα με teaser στο Twitter της εταιρείας, σύντομα θα έρθει άλλο ένα «ειδικό» μοντέλο.

Η εικόνα που φαίνεται αναρτήθηκε από την Samsung Mobile μαζί με την πληροφορία ότι έρχεται νέα συσκευή σύντομα. Απ’ ότι φαίνεται η νέα συσκευή θα έχει θέμα τον Batman και συγκεκριμένα από την ιστορία του Injustice της DC, που συμπεριλαμβάνει πολλούς ακόμα ήρωες της DC Comics. To smartphone θα είναι το Galaxy S7 Edge και πιθανότατα η συσκευή να συνοδευτεί από τα αντίστοιχα αξεσουάρ (προστατευτική θήκη, φορτιστής), όπως είχε γίνει και με το Iron Man limited edition για το S6 Edge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πόσες συσκευές θα διατεθούν, αλλά πιθανώς να ακολουθηθεί παρόμοια τακτική με τις άλλες limited editions της εταιρείας, οπότε μιλάμε για τετραψήφιο νούμερο. Η τιμή του και η διαθεσιμότητά του επίσης δεν είναι ακόμα γνωστές, καθώς αναμένουμε νεότερα από την εταιρεία.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα μοντέλα της Samsung εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης