H Polaroid εισβάλλει στα κοινωνικά δίκτυα με μια νέα εφαρμογή, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε κινούμενες εικόνες κατά παρόμοιο τρόπο με την εφαρμογή Apple Live Photos.To Polaroid Swing, όπως λέγεται, δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Polaroid και της τεχνολογικής start-up εταιρείας, Swing, της οποίας πρόεδρος είναι ο συν-ιδρυτής του Twitter, Biz Stone.



ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
To Swing θα ανταγωνιστεί τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές photo και video sharing, Instagram (Boomerang) και Vine. To Swing σάς δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε “videos” ενός δευτερολέπτου, ενώ το Vine έως και έξι δευτερολέπτων.
 

Περάστε τον δρομέα σας πάνω από τη φωτογραφία σε οριζόντια διεύθυνση.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή με καθαρό interface, ενώ σας επιτρέπει να κάνετε share τις δημιουργίες σας σε άλλα δίκτυα, όπως το Twitter και το Facebook. Βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να κινήσετε την φωτογραφία σας, απλά περνώντας το δάχτυλο (ή τον κέρσορα του ποντικιού σας) από τα αριστερά προς τα δεξιά (και ανάποδα). Επιπλέον, στις κινητές συσκευές οι φωτογραφίες θα κινούνται με την κίνηση της συσκευής σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Ο κ. Stone ανέφερε τα εξής: “Το Polaroid Swing έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τις φωτογραφίες, όπως το όριο των 140 χαρακτήρων του Twitter άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα κείμενα. Ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει τον κόσμο σε στιγμές του ενός δευτερολέπτου. Πρόκειται για ορισμό του είδους εκ νέου.”

Μπορείτε να βρείτε το Polaroid Swing δωρεάν για iOS, ενώ σύντομα αναμένεται και η έκδοση Android.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης