Οι επικοινωνιακές ανάγκες μιας εταιρείας πάντοτε είχαν κάποια ελεγχόμενα μεν, ανασταλτικά δε, προβλήματα, τα οποία κόστιζαν χρόνο και κόπο για τον υπεύθυνο, αφού οι πληρωμές λογαριασμών ή διαχείριση του υπολοίπου απαιτούσαν πολλές φορές δρομολόγια σε τράπεζες ή σε άλλα σημεία, αλλά και χρόνο για την ανάλυση, χρήση και οργάνωση των πολλαπλών τηλεφωνικών γραμμών, που χρησιμοποιούνται από μια επιχείρηση.
 

Δοκιμάζοντας το ανανεωμένο My COSMOTE App, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και οι ίδιοι ότι πράγματι πρόκειται για μια εφαρμογή, που λύνει τα χέρια του επιχειρηματία, βελτιώνοντας την επικοινωνία και επιλύνoντας καίρια ζητήματα λειτουργικότητας. Ουσιαστικά, έχουμε απομακρυσμένο έλεγχο για όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας εταιρείας. Και όλα αυτά μέσω μόνο μιας εφαρμογής: του My COSMOTE App.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε όλες τις λειτουργίες του ανανεωμένου My COSMOTE App:
 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

H ανανεωμένη εφαρμογή της COSMOTE επιτρέπει στον χρήστη να διαχειριστεί όλες τις συνδέσεις της εταιρείας του απευθείας από το application. Μιλάμε για συνδέσεις σταθερής και κινητής, με πεντακάθαρο σχεδιασμό, ο οποίος βοηθά έτσι ώστε με ελάχιστα πατήματα να βρείτε τις πληροφορίες που θέλετε.

Για να εισέλθετε, υπάρχουν δύο τρόποι: είτε μέσω PIN που σας αποστέλλεται στο νούμερο που έχετε δηλωμένο, είτε απλά με username και password, ενώ η COSMOTE σας λύνει τα χέρια, αφού για να οριστεί κάποιος υπεύθυνος, αρκεί η χρήση των σωστών username και password, η οποία μπορεί να γίνει απομακρυσμένα και χωρίς κανένα έξτρα τηλεφώνημα ή αίτηση στον πάροχο.

Στη διάθεσή σας και μάλιστα στην αρχική οθόνη, θα έχετε ταξινομημένα όλα τα νούμερα τα οποία υπόκεινται στον συγκεκριμένο λογαριασμό, ενώ παράλληλα μπορείτε να προσθέσετε και όσα ακόμη θέλετε να διαχειρίζεστε. Για μεγαλύτερη ευκολία, δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποια είναι τα σημαντικότερα νούμερα που θέλετε να βλέπετε απευθείας, όταν ανοίγετε την εφαρμογή, ενώ εναλλακτικά πατώντας απλά ένα κουμπί, μπορείτε να δείτε όλες τις συνδέσεις σας. Άμεσα έτσι έχετε πρόσβαση σε έλεγχο υπολοίπου για ΜΒ, ομιλία και SMS για όλες τις συνδέσεις σας.

Tα νέα πακέτα & προγράμματα GIGA MAX

[Σημείωση:] Στη φωτογραφία φαίνονται τα νέα πακέτα που δίνουν υπερ-διπλάσια data για σερφάρισμα στο internet και μάλιστα όσοι αποκτήσουν πακέτο GIGA MAX παίρνουν διπλάσια GB για τους 3 πρώτους μήνες. Στο βίντεο δεν υπάρχουν τα νέα πακέτα & προγράμματα GIGA MAX, καθώς δεν είχαν ακόμη λανσαριστεί όταν έγιναν τα γυρίσματα.

Η πλοήγηση εντός της εφαρμογής είναι απόλαυση, καθώς ενστικτωδώς θα βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε, στο σημείο που θέλετε. Τις επιλογές για κάθε αριθμό θα τις βρείτε στην αρχική σελίδα, είτε πηγαίνοντας στο COSMOTE Shop, όπου θα βρείτε καθαρές καρτέλες, με σαφείς πληροφορίες, αλλά και όλες τις επιλογές μόλις ένα πάτημα μακριά.
 

Θέλετε να ελέγξετε τις δωρεάν παροχές του προγράμματός σας; Θέλετε να αγοράσετε επιπλέον μονάδες; Θέλετε επιπλέον δεδομένα ή να αγοράσετε κάποιο ειδικό πακέτο; Το My COSMOTE App είναι ξεκάθαρα ο πιο εύκολος τρόπος. Μάλιστα, η εταιρεία έχει φροντίσει να προσθέσει επιπλέον κίνητρο με μοναδικές προσφορές που τρέχουν αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής και τις οποίες μπορείτε να βρείτε για κάθε αριθμό, ξεχωριστά στην αρχική σας σελίδα.
 

Η πληρωμή των λογαριασμών επίσης γίνεται παιχνιδάκι: άμεση πρόσβαση στην πλήρη ανάλυση κάθε αριθμού, όπως και πρόσβαση σε λογαριασμούς προηγούμενων μηνών. Σας δίνεται η επιλογή να δείτε τα στοιχεία είτε σε αρχείο .pdf και να το κατεβάσετε στη συσκευή σας, είτε μέσω του e-λογαριασμού, επιτόπου, στην οθόνη σας. Μάλιστα, η ανάλυση σε χρωματιστή πίτα για όλες τις χρεώσεις, βοηθά για την καλύτερη χρήση των παροχών σας. Η πληρωμή γίνεται άμεσα μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα στοιχεία σας, ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να τα επανεισάγετε.

 

Φυσικά, αν κάποιος υπάλληλος της επιχείρησης ταξιδέψει στο εξωτερικό, μπορεί να χρησιμοποιήσει τις παροχές του προγράμματός του, ενεργοποιώντας απλά το COSMOTE Travel Pass για τη συγκεκριμένη σύνδεση. Η υπηρεσία προσφέρεται χωρίς πάγιο και εφόσον ενεργοποιηθεί, ισχύει για κάθε φορά που βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Το My COSMOTE App παρέχει πολλές ακόμη ευκολίες, όπως άμεση πρόσβαση σε χρήσιμες εφαρμογές, πληρωμή οποιασδήποτε σύνδεσής σας ή αγοράς πακέτου, που μπορεί να χρεωθεί σε κάποιον άλλον από τους λογαριασμούς σας, άμεση πρόσβαση σε εξυπηρέτηση πελατών μέσω chat και πολλά ακόμη.

Η νέα εποχή στη διαχείριση των συνδέσεων της επιχείρησής ξεκίνησε με το My COSMOTE App. Άμεσος έλεγχος, ευκολίες και επιλογές μέσα από μια εξαιρετικά καθαρή διεπαφή χρήστη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

 

Μπορείτε να αποκτήσετε το ανανεωμένο My COSMOTE App μέσω του Google Play και App Store.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης