Απ’ ό,τι φαίνεται, η Motorola και η Lenovo σχεδιάζουν να λανσάρουν ακόμα ένα mid-range smartphone για τη σειρά P. Τα τρία πρώτα τηλέφωνα, το Motorola P30, το P30 Note και το P30 Play αναμένεται να αποκαλυφθούν επίσημα στην Κίνα σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες του πρώτου από αυτά, του P30, το οποίο φαίνεται να ανήκει κι αυτό στην κατηγορία των smartphones με εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης, η οποία μάλιστα φαίνεται και αρκετά μεγάλη.

Στο πίσω μέρος φαίνονται μια διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων. Το bezel στο κάτω μέρος είναι λίγο πιο μεγάλο απ’ ό,τι θα περιμέναμε, όμως κατά τ’ άλλα ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι “οθόνη από άκρη σε άκρη”. Θυμίζει αρκετά το iPhone X, αλλά και τα τηλέφωνα της Huawei, τόσο στο μπροστινό μέρος, όσο και στο πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Motorola P30 θα έχει οθόνη 6,2 ιντσών με FHD+ ανάλυση. Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος αποτελείται από αισθητήρες των 16MP και 5MP, ενώ υπάρχει και selfie cam στα 12MP.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται οκταπύρηνο τσιπ που συνδυάζεται με 6GB RAM και 64/128GB αποθηκευτικού χώρου. Θα έχει μπαταρία 3,000 mAh και πιθανώς να λανσαριστεί με Android Oreo.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης