Μια νέα εποχή ανθεκτικών κινητών τηλεφώνων ξεκινά με την ανακοίνωση του motorola defy, της πρώτης συσκευής σε αυτή τη νέα οικογένεια. Για το νέο αυτό smartphone, η Motorola επέλεξε το Bullitt Group, έναν παγκόσμιο ηγέτη στα βραβευμένα στιβαρά κινητά τηλέφωνα, για να δημιουργήσει μια συσκευή που μπορεί να αντιμετωπίσει το άγχος της καθημερινής ζωής και των περιπετειών έξω στη φύση. Το motorola defy παρέχει όλα τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι καταναλωτές χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, την ισχύ ή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το motorola defy ενισχύει την αποστολή της Motorola να προσφέρει ουσιαστική καινοτομία σε όλους και έχει δοκιμαστεί να αντέχει στην πραγματική ζωή. Είναι ένα αδιάβροχο τηλέφωνο, πιστοποιημένο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα (IP68) και μπορεί να βυθιστεί σε βάθος  έως 1,5 μέτρα για 35 λεπτά1, χάρη ως ένα βαθμό στο περίβλημα με διπλή στεγανοποίηση που διαθέτει. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στα 1,8 m2 και πιστοποιημένο με βάση τα στρατιωτικά πρότυπα (MIL SPEC 810H), αντιμετωπίζοντας με επιτυχία θερμικά σοκ, κραδασμούς και δονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 34% των καταναλωτών έχουν σπάσει ή χαλάσει το smartphone τους τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε το motorola defy παρέχει επίσης ολοκληρωμένη προστασία από αυτήν την καθημερινή απογοήτευση. Από την πτώση από την οροφή του αυτοκινήτου, μέχρι την πτώση από την τσέπη σας, τη ρίψη καφέ έως την παραμονή έξω στον ήλιο3, αυτό το ανθεκτικό smartphone θα βγάλει σε πέρας πολλές καθημερινές ατυχίες, όπου κι αν σας οδηγήσει η μέρα σας. Σε έναν κόσμο όπου η υγιεινή δεν ήταν ποτέ πριν τόσο σημαντική όσο είναι σήμερα, είναι εξίσου καθησυχαστικό το γεγονός ότι η ανθεκτικότητα αυτή σημαίνει ότι μπορείτε να πλένετε το motorola defy όσο συχνά πλένετε τα χέρια σας.

Για πιο ευκρινείς, πιο φωτεινές φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες χάρη στον αισθητήρα4 48MP f / 1.8 με τεχνολογία Quad Pixel, ιδανικό για λήψεις ανατολής ηλίου ή ηλιοβασιλέματος και οτιδήποτε στο ενδιάμεσο, αυτή η κάμερα ξεχωρίζει στην κατηγορία στιβαρών τηλεφώνων. Και μπορείτε να τις απολαύσετε στην οθόνη HD+ 6,5 ιντσών που προστατεύεται από παχύ Corning® Gorilla® Glass Victus™. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί ποτέ να χάσετε ούτε μια στιγμή με τη μπαταρία διάρκειας ζωής δύο ημερών5 με μία μόνο φόρτιση, χάρη στην μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση TurboPower ™. Αυτό είναι το τηλέφωνο για άτομα που αψηφούν όλα τα εμπόδια και απαιτούν ένα τηλέφωνο που κάνει το ίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το motorola defy διατίθεται σε σφυρήλατο πράσινο ή μαύρο χρώμα με κομψό, ανάγλυφο σχεδιασμό για καλύτερο κράτημα και διαθέτει αποσπώμενο λουράκι για να το κρεμάτε στο χέρι σας, όποτε νιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη σιγουριά. Μπορείτε να συνδέσετε το λουράκι όποτε σας βολεύει.

Διαθεσιμότητα και Τιμή
 

Το motorola defy θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες Ευρωπαικές χώρες και στην Λατινική Αμερική τις επόμενες εβδομάδες. Στην Ελλάδα, μπορείτε να το προ-παραγγείλετε, από τα μέσα Ιουλίου στις συνεργαζόμενες αλυσίδες τεχνολογίας COSMOTE*, ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε προσφορά στα 279€ από 329 € (προτεινόμενη λιανική τιμή) και ΔΩΡΟ τα ασύρματα ακουστικά Vervebuds 100. Η προ-παραγγελία ισχύει για περιορισμένα τεμάχια και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Για αναλυτικότερα χαρακτηριστικά προϊόντος μπορείτε να επισκεφθείτε το site  www.motorolarugged.com  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης