Η Meizu Greece ανακοίνωσε σήμερα ότι για 15 ημέρες θα μπορούν οι καταναλωτές να προμηθευτούν τα Meizu M6 και Meizu M6 Note σε προνομιακή τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσφορά ισχύει από σήμερα, 1 Ιουνίου έως και τις 15 του μήνα.

Meizu M6 – Από 129€ στα 99€

Το πολυανθρακικό σώμα του Meizu M6 με το μεταλλικό φινίρισμα μαζί με χειροποίητες γραμμές με μεταλλική όψη. Ο συνδυασμός των κλασικών υλικών και ο μοναδικός σχεδιασμός δημιουργεί μια ιδιαίτερη αισθητική. Το Μ6 έχει επικάλυψη με ένα γυαλιστερό χρώμα που μοιάζει με μέταλλο, κάτι που κατέστη δυνατό με την τεχνολογία Non-Conductive Vacuum Metallization (NCVM).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στην 5,2 ιντσών οθόνη και μια 1000:1 αντίθεση, το Μ6 εμφανίζει πιο καθαρές και πιο φωτεινές εικόνες από την προηγούμενη γενιά. Η καμπυλότητα στο γυαλί (2,5D) δημιουργεί μια πιο άνετη εμπειρία, ενώ η τεχνολογία πλήρους πλαστικοποίησης βελτιώνει τη ζωντάνια στην οθόνη σας. Το Meizu M6 παρέχει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Ο αισθητήρας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρώσετε με ασφάλεια πληρωμές.

Με εκπληκτική μπαταρία 3070 mAh στο συμπαγές σώμα του Μ6 του, έχετε ακόμα περισσότερο χρόνο για να χρησιμοποιείτε την συσκευή σας μια ολόκληρη μέρα χωρίς φόρτιση. Το Μ6 διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit. Μαζί με 2GB ή 3GB μνήμης RAM και 16GB ή 32GB μνήμης flash, το M6 διαθέτει ότι χρειάζεστε για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας σε μουσική και βίντεο. Η πίσω κάμερα στο Μ6 χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα RGBW 13- megapixel, σε συνδυασμό με φλας διπλού τόνου και τον αλγόριθμο ArcSoft multi-frame για την μείωση του θορύβου και διαθέτει selfie κάμερα στα 8-megapixel κάμερα.

Meizu M6 Note – Από 179€ στα 159€

To Meizu M6 Note είναι καλύτερο από ποτέ. Εφοδιασμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή και μια μεγάλη και ισχυρή μπαταρία. Το Meizu M6 Note έρχεται με τον οκτα-πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 με ταχύτητα χρονισμού έως 2,0 GHz. Η εξαιρετικά εξελιγμένη διαδικασία κατασκευής του 14 nmLPP, υπόσχεται μια εξαιρετική αποδοτική διαχείριση της μπαταρίας στο M6 Note.

Η απόδοση επεξεργασίας γραφικών του Meizu M6 Note έχει αυξηθεί κατά 71% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Χρησιμοποιώντας το Adreno 506 GPU που υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και εξασφαλίζει μια καταπληκτική εμπειρία gaming. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Arcsoft διπλής κάμερας με εφέ θολώματος, μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ και HDR.

Το Meizu M6 Note διαθέτει μια εξαιρετικά προηγμένη φωτογραφική μηχανή 12-megapixel Sony IMX362 / Samsung 2L7, παρέχοντας υψηλή ποιότητα εικόνας σε ένα smartphone χαμηλού κόστους. Η δευτερεύουσα κάμερα διαθέτει αισθητήρα 5- megapixel, προσφέροντας χαρακτηριστικά όπως η διπλή εστίαση και το εφέ θολώματος φόντου. Το M6 Noteείναι μια συσκευή που γίνει μια εμπειρία στην κάμερα που δεν υπήρχε ποτέ σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Επιπλέον η κάμερα στο μπροστινό μέρος (selfie) έχει έναν αισθητήρα 16 megapixel και ƒ / 2.0 διάφραγμα. Σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο καλλωπισμού από την Arcsoft, η selfies αποκτούν βαθιά υφή και αναδεικνύεται το φυσικό χρώμα δέρματος. Το Meizu M6 Note διαθέσει μια οθόνη FullHD 5,5 ιντσών. Επωφελούμενο από τις ισχυρές δυνατότητες της Adreno 506 GPU, το M6 Note προσφέρει σημαντικά καλύτερη εμπειρία από τον προκάτοχό του. Μια αναλογία αντίθεσης 1000:1 εγγυάται τα πιο έντονα χρώματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης