Το τελευταίο flagship smartphone από τη Meizu είναι γεμάτο με νέες και καινοτόμες δυνατότητες, μαζί με το Flyme 7, το δημοφιλές custom Android OS.

«Η κυκλοφορία του Meizu 16 σηματοδοτεί τη καθιέρωση της εταιρείας στην κορυφή της καινοτομίας» ανέφερε ο CEO της Meizu, Jack Wong. «Ελπίζουμε ότι οι χρήστες μας θα απολαύσουν όλες τις νέες δυνατότητες που έχουμε προσθέσει. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι επιδεικνύει τη δυνατότητα μας να δημιουργούμε εξαιρετικές εμπειρίες χρήστη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καινοτόμο Hardware

Το Meizu 16 διαθέτει καινοτόμες νέες δυνατότητες όπως: μονάδα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, λειτουργία gesture, Super mBack, λειτουργία ενός χεριού και Face Recognition 2.0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει συμμετρική οθόνη Samsung 6”, ανάλυσης 2160×1080, 430cd/m2 φωτεινότητα και 10.000:1 αντίθεση. Το τελευταίο μέλος της οικογένειας Meizu διαθέτει την πιο φωτεινή και ευκρινή οθόνη μέχρι στιγμής. Το κυρτό σώμα από γυαλί και τα λεπτά πλαϊνά πλαίσια δίνουν μία στιλάτη, καθαρή όψη στο Meizu 16. Το Meizu 16 θα διατίθεται σε 2 εκδόσεις, 6+64GB και 8+128 GB, καθώς και σε 2 χρώματα, Midnight Black & Moolight White.

Κάμερα Αιχμής

Εξοπλισμένο με τη διπλή flagship κάμερα της Sony, είναι το ιδανικό τηλέφωνο για να αιχμαλωτίσετε τη στιγμή με ένα ζωντανό videoή μία όμορφή selfie. Η πίσω κάμερα του Meizu 16, η Sony IMX380 + OIS + IMX 350 διαθέτει αισθητήρα 12MP+20MP, στρογγυλό φλας με 6 LED, ƒ/1.8+ ƒ/2.6 διάφραγμα, λειτουργίες ριπής, πανοράματος, professional, timelapse και αργής κίνησης. Ενώ η μπροστινή κάμερα διαθέτει αισθητήρα 20MP, ƒ/2.0 διάφραγμα, φακό 5P, ArcSoft AI intelligent beauty και αστραπιαία αναγνώριση προσώπου.

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά με προσοχή στις λεπτομέρειες

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Meizu 16 είναι ο αισθητήρας mTouch, που διαθέτει αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων 360°, capavitive αισθητήρα αφής και μνήμη για 5 αποτυπώματα.

Επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά:
● 150.5 x 73.3 x 7.3 (mm) διαστάσεις
● 152g βάρος
● 3010 mAh μπαταρία
● Qualcomm Snapdragon 845 flagship CPU platform
● Hexagon 685 AI processing core
● Hardware level AI scene recognition
● mEngine haptic feedback
● Music Link ringtone vibration



Επαναστατικό νέο Flyme 7 AndroidOS

Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση που κάνει το Meizu 16 να ξεχωρίζει. Το custom λειτουργικό σύστημα Flyme 7 Android θα δώσει στους χρήστες αυτό που έχουν αγαπήσει στο Flyme και ακόμα περισσότερα. Η 7η έκδοση του λειτουργικού διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες, όπως νέα διάταξη, πλουσιότερα χρώματα και όμορφα εικονίδια με στιλάτη όψη. Φυσικά παραμένει η πρόσβαση εύκολη χωρίς να θυσιάζεται η οπτική εμπειρία .

Το Flyme 7 προσφέρει καλύτερη κίνηση & γραφικά, όπως ρεαλιστικές εικόνες στην εφαρμογή καιρού για τις διάφορες προβλέψεις. Μία νέα μπάρα ειδοποιήσεων σχεδιάστηκε για να παρουσιάζει με ενδιαφέροντα τρόπο το περιεχόμενο. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το θέμα που τους αρέσει, από μια πλούσια γκάμα.

Όσον αφορά στην προσβασιμότητα, το Flyme προσφέρει λειτουργία νύχτας, έξυπνη προσαρμογή φωτεινότητας, νέα λειτουργία προστασίας όρασης και έξυπνη προστασία ακοής. Σε αντίθεση με άλλα λειτουργικά συστήματα, οι λειτουργίες αυτές εφαρμόζονται σε όλο το σύστημα και όχι μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές.

Διαθεσιμότητα

Το Meizu 16 θα είναι διαθέσιμο παγκόσμια σε Κίνα, Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ωκεανία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης