Η TCL Communication ανακοινώνει σήμερα την εμπορική διάθεση του TCL 20 R 5G, ένα Android™ smartphone που συνδυάζει μια καθηλωτική οθόνη με γρήγορες ταχύτητες 5G σε εξαιρετικά προσιτή τιμή των 209€. Κατεβάστε μουσική και ταινίες σε δευτερόλεπτα για διασκέδαση offline, μοιραστείτε τις γρήγορες ταχύτητες δεδομένων 5G με άλλες συσκευές και απολαύστε την εμπειρία της τριπλής κάμερας υψηλής ανάλυσης για την απόλυτη αξία και ευελιξία.

«Η TCL είναι κάτι περισσότερο από ένας κορυφαίος κατασκευαστής smartphone, τηλεόρασης και wearable. Η αποστολή μας είναι να καταστήσουμε τις σημαντικές τεχνολογίες προσβάσιμες σε περισσότερο κοινό από ποτέ.» δήλωσε ο Stefan Streit, Chief Marketing Officer της TCL Communication.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καθώς ο κόσμος αρχίζει να απολαμβάνει το 5G σε περισσότερους τομείς και οι υπηρεσίες μετατοπίζονται ώστε να αντικατοπτρίζουν αυτή την αυξανόμενη ζήτηση άμεσης συνδεσιμότητας, το TCL 20 R 5G αντιπροσωπεύει μια απίστευτη ισορροπία προσιτής τιμής και γρήγορου mobile internet. Με αυτό, η TCL εξασφαλίζει ένα τηλέφωνο 5G με αξιόπιστα, ποιοτικά χαρακτηριστικά για μια τιμή που είναι προσιτή σε όλους.»

H TCL ήταν η πρώτη εταιρία που πρόσφερε ένα 5G smartphone κάτω από 400€, το TCL 10 5G τον Ιούνιο του 2020. Με την κυκλοφορία του TCL 20 5G τον Ιανουάριο του 2021, η τεχνολογία 5G έγινε ακόμη πιο προσιτή, με κόστος 300€. Τώρα, μόλις ένα έτος αργότερα, η TCL έχει διευρύνει ακόμη περισσότερο τη γκάμα 5G, με το νέο TCL 20 R 5G, που κοστίζει μόνο 209€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρειαζόμαστε το 5G;

Το ερώτημα δεν είναι “Χρειάζομαι το 5G σήμερα;”. Η ερώτηση είναι “Θα χρειαστώ το 5G τα επόμενα δυο ή τρία χρόνια;”. Πολλοί από εμάς κρατάμε τα smartphones για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ποτέ, με το μέσο Ευρωπαϊκό κύκλο αναβάθμισης να διαρκεί πάνω από τρία χρόνια σε Ευρώπη και ΗΠΑ, το 2020. Γιατί να αγοράσετε τώρα ένα τηλέφωνο 4G το οποίο θα σας κρατήσει ένα ή δύο χρόνια πίσω, όταν μπορείτε να αναβαθμιστείτε σε ένα 5G πρόγραμμα;

Μέχρι τώρα, το εξαιρετικά γρήγορο 5G ήταν ένα premium χαρακτηριστικό που πολλοί χρήστες δεν είχαν. Η παγκόσμια κάλυψη 5G προβλέπεται να αυξηθεί κατά 740% μεταξύ 2021 και 2026, και περισσότερες υπηρεσίες βασίζονται σε γρήγορες ταχύτητες δεδομένων, με πολλές ταινίες διαθέσιμες για λήψη σε ποιότητα Full HD και 4K σε όλες τις συσκευές και πολλά παιχνίδια Android που απαιτούν gigabyte δεδομένων για πλήρη εγκατάσταση.

Είτε είστε λάτρης ταινιών που θέλει να κατεβάσει μια ταινία σε δευτερόλεπτα καθώς απογειώνεται η πτήση σας, είτε λάτρης της μουσικής που κατεβάζει άλμπουμ για ακρόαση εκτός σύνδεσης, το 5G σας βοηθά ώστε να είστε βέβαιοι ότι έχετε κατεβάσει όλα όσα χρειάζεστε πριν αποσυνδεθείτε.

Εκτός από την ψυχαγωγία, το 5G παίζει το ρόλο του στη διατήρηση της σύνδεσης οικογενειών και αγαπημένων προσώπων και της λειτουργίας των επιχειρήσεων. Αναμένοντας μια συνεχή παγκόσμια στροφή προς τις βιντεοκλήσεις αντί των διεθνών ταξιδιών, το TCL 20 R 5G καθιστά τις ομαλές και υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεις πιο προσιτές από ποτέ. Έχουν παρέλθει οι μέρες της καθυστέρησης και των παγωμένων προσώπων — Το 5G τηλέφωνο της TCL κάνεις αξιόπιστες, αληθινές κλήσεις με αγαπημένους και συναδέλφους να φαίνονται και να αισθάνονται σαν να είναι μαζί τους πρόσωπο με πρόσωπο περισσότερο από ποτέ.

Το μέλλον του 5G
 

Κάνοντας ένα fast forward στο μέλλον του 5G και την τεχνολογία, αναμένεται να τροφοδοτεί ένα μεγάλο μέρος αυτού που το WiFi σήμερα καθιστά δυνατό. Η λειτουργικότητα του smart home σας, για παράδειγμα, δεν θα περιορίζεται από μια αργή σύνδεση οπτικών ινών με κάλυψη 5G. Χρησιμοποιώντας το TCL 20 R 5G ως hotspot, μπορείτε να μετατρέψετε ένα σπίτι στο δάσος, σε μια απόδραση τεχνολογίας που ελέγχεται από τη φωνή σας, με δυνατότητα streaming 4K HDR TV περιεχόμενου, ενώ κατεβάζετε τεράστια παιχνίδια σε μια κονσόλα ή σε ένα Laptop.

Προχωρώντας λίγο περισσότερο, θα είστε σε θέση να ενεργοποιήσετε τη selfie κάμερα στο τηλέφωνό σας και το 5G θα επιτρέπει AR υψηλής ποιότητας σε πραγματικό χρόνο. Δείτε ακριβώς πώς φαίνεται μια απόχρωση κραγιόν πάνω σας, αλλάξτε γωνίες και βεβαιωθείτε ότι το θέλετε πραγματικά πριν το αγοράσετε. Χρειάζεστε καινούργιο καναπέ; Ενεργοποιήστε στην κύρια κάμερα, στρέψτε την στο σαλόνι σας και τοποθετήστε έναν φωτο-ρεαλιστικό εικονικό καναπέ στη θέση του.

Με αυτές τις προηγμένες λειτουργίες να γίνονται όλο και πιο διαθέσιμες στον κόσμο, οι άνθρωποι θα χρειαστούν 5G smartphones που μπορούν να συμβαδίσουν, smartphones όπως το TCL 20 R 5G.

Ψυχαγωγία σε Δευτερόλεπτα με το 5G

Σε συνδυασμό με τις γρήγορες ταχύτητες δεδομένων του TCL 20 R 5G, αυτό το Android τηλέφωνο υποστηρίζει μια σειρά εφαρμογών ψυχαγωγίας που διασφαλίζουν ότι μεγάλος όγκος περιεχομένου μπορεί να κατέβει σε δευτερόλεπτα για ατελείωτη ακρόαση, αναπαραγωγή και παρακολούθηση. Όταν έχετε σύνδεση, απολαμβάνετε εμπειρία online streaming και gaming χωρίς buffer και καθυστέρηση, ενώ η μουσική σας μπορεί να μεταδοθεί με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα χωρίς αναμονή.

Όλο αυτό το περιεχόμενο, που μεταφορτώνεται ή μεταδίδεται μέσω της σύνδεσης δεδομένων του TCL 20 R 5G, μπορεί να το απολαύσει κανείς στην καθηλωτική και ομαλή οθόνη 90Hz του τηλεφώνου είτε με ακουστικά Bluetooth είτε με τη δική σας ενσύρματη επιλογή, χάρη στην υποδοχή ακουστικών του τηλεφώνου. Η εκτεταμένη οθόνη NXTVISION V-notch 6,52 ιντσών θα σας συνεπάρει, καθώς κυλούν τα γραφικά ομαλά (ρυθμός ανανέωσης 90Hz) και η αίσθηση αλληλεπίδρασης είναι στιγμιαία (ρυθμός δειγματοληψίας 180Hz).
Με μέγιστη φωτεινότητα 500 nits, λειτουργίες Χαμηλού μπλε φωτός, Ανάγνωσης και Άνεσης ματιών, εκτός από το ότι είναι εύκολο να δει κανείς, το TCL 20 R 5G εξασφαλίζει μέγιστη απόλαυση και ελάχιστη καταπόνηση των ματιών.

Κομψός σχεδιασμός, ασυμβίβαστα χαρακτηριστικά
 

Διαθέσιμο σε Granite Grey και Lazurite Blue, το κομψό φινίρισμα του TCL 20R 5G συνδυάζεται με μια ελαφριά αίσθηση στο χέρι.

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου υπάρχει μια τριπλή κάμερα 13MP, η οποία καταγράφει αξέχαστες στιγμές με ανταγωνιστική λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Η Αυτόματη βελτίωση AI εξασφαλίζει ότι οι αποχρώσεις των σκηνών βελτιστοποιούνται, ενώ ο ειδικός φακός βάθους 2MP και ο φακός macro 2MP προσθέτουν ευελιξία, από πορτρέτα έως λεπτομερή κοντινή φωτογραφία.

Αποκτήστε ασφαλή πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε τη στιγμή που το χρειάζεστε με face unlock και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος τοποθετημένο στο πίσω μέρος, ενώ η μπαταρία μεγέθους 4500mAh προσφέρει 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, 34 ώρες χρόνου ομιλίας και 210 ώρες αναπαραγωγής μουσικής για συνδεσιμότητα και απόλαυση που διαρκεί όσο τη χρειάζεστε.

Και όταν είναι ώρα για δουλειά, το TCL 20 R 5G υποστηρίζει τόσο WiFi όσο και USB tethering, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε τα δεδομένα 5G με το laptop ή το tablet σας για ασταμάτητη παραγωγικότητα εν κινήσει. Επίσης το TCL 20 R 5G διαθέτει πιστοποίηση από την Google™ ως συσκευή Android Enterprise Recommended. Αυτή η πιστοποίηση διαβεβαιώνει σε επιχειρήσεις και άτομα ότι το TCL 20 R 5G δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις της Google για επιχειρήσεις μέσω τακτικών και έγκαιρων ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας Android και εγγυημένων σημαντικών ενημερώσεων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης