Δεν είναι μόνο η Google που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με την οθόνη του Pixel 2 XL, αλλά και για την Apple ξεκίνησαν αναφορές κατόχων του iPhone X, οι οποίοι βλέπουν μια πράσινη κάθετη γραμμή στην οθόνη του κινητού τους.

Οι αναφορές των χρηστών του iPhone X, οι οποίες συνοδεύονται και από τις σχετικές φωτογραφίες, εμφανίζονται σε διάφορες πλατφόρμες όπως Reddit, Twitter και φυσικά το Official Apple Support Communities.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κινητό λειτουργούσε κανονικά όταν το έβγαλαν από το κουτί, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε η πράσινη γραμμή και το πρόβλημα δεν διορθώνεται κάνοντας reboot. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές τι μπορεί να φταίει, ίσως είναι θέμα του controller της οθόνης ή το καλώδιο που συνδέει την οθόνη.

Από την άλλη όμως μέσα από το Twitter η ομάδα του Apple Support ρώτησε έναν χρήστη αν έχει αναβαθμιστεί σε iOS 11.1.1, άρα ίσως να σχετίζεται με το software.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Apple δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο, αλλά οι χρήστες που απευθύνθηκαν στην ίδια, είχαν αντικατάσταση συσκευής μέσα στην εγγύηση.

Στο iPhone X η Apple για πρώτη φορά χρησιμοποιεί οθόνη OLED (την οποία προμηθεύεται από τη Samsung) και μένει να δούμε τι είναι αυτό που φταίει τελικά και ποια είναι η έκταση του προβλήματος.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης