Έπειτα από αμέτρητες φήμες, η Apple ανακοίνωσε επιτέλους επίσημα του virtual event, στο οποίο θα παρουσιάσουν τη νέα σειρά iPhone 12, αλλά και άλλα προϊόντα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω livestream στις 15 Σεπτεμβρίου, 20:00 (ώρα Ελλάδος). Όπως και η WWDC που διεξήχθη νωρίτερα μέσα στη χρονιά, έτσι και το event για τα iPhone 12 θα προβληθεί μέσω ζωντανής ροής  χωρίς κοινό, λόγω πανδημίας. Η παρουσίαση θα γυριστεί στο Apple Park, στο Steve Jobs Theatre.
 

Δείτε τις πιθανές τιμές των iPhone 12

Αναμένεται να δούμε τέσσερα νέα iPhone: το iPhone 12 (5,4″), iPhone 12 Max (6,1″), iPhone 12 Pro (6,1″) και iPhone 12 Pro Max (6,7″). Τα απλά μοντέλα θα διαθέτουν διπλή κάμερα, ενώ τα Pro μοντέλα θα έχουν τριπλή στο πίσω μέρος. Όλα θα έρθουν με OLED οθόνες και 5G συμβατότητα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τα iPhone 12, περιμένουμε να δούμε και τα νέα Apple Watch Series 6, τα οποία θα μπορούν να μετρήσουν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, ανάμεσα σε άλλες βελτιώσεις. Επιπρόσθετα, πιθανώς θα δούμε νέα ακουστικά over-ear και νέο μοντέλο iPad Air. Τέλος, θα ανακοινωθούν μάλλον και οι ημερομηνίες διάθεσης των λειτουργικών iOS 14, iPadOS 14, macOS Big Sur, tvOS 14 και watchOS 7.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης