Τα Galaxy Note 20 της Samsung ήδη έχουν κυκλοφορήσει σε κάποιες αγορές και σύντομα θα κυκλοφορήσουν και στην ελληνική. Κάποιοι χρήστες όμως παρατήρησαν ένα πολύ ιδιαίτερο πρόβλημα με τις συσκευές τους και συγκεκριμένα με τις κάμερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας χρήστης από την Κορέα, ο Stinger1, έκανε μια ανάρτηση στο κορεάτικο φόρουμ της εταιρείας με φωτογραφίες από τη συσκευή του και φαίνεται πώς οι κάμερες στο πίσω μέρος έχουν καλυφθεί με υγρασία. Ο χρήστης ανέφερε ότι παρατήρησε αυτό το φαινόμενο όταν αλλάζει απότομα η θερμοκρασία του περιβάλλοντος, όπως όταν βγαίνει από ένα δωμάτιο που κλιματίζεται στην ζέστη του καλοκαιριού. Αρκετοί χρήστες επιβεβαίωσαν την ίδια ιστορία με τις δικές τους συσκευές.

Ο χρήστης υποστηρίζει ότι πήγε τη συσκευή στο service της Samsung και οι τεχνικοί το βρήκαν “φυσιολογικό”. Ο χρήστης έλαβε επίσης ένα μήνυμα από την εταιρεία που αναφέρει ότι το πρόβλημα μπορεί να προκύψει όταν η υγρασία εισέρχεται στη συσκευή από αεραγωγούς και γίνεται ορατή εξαιτίας των συνθηκών διαφοράς θερμοκρασίας. Επειδή το φαινόμενο θεωρείται φυσικό, η Samsung υποστηρίζει ότι δεν είναι υπεύθυνη για την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση της συσκευής. Απλά προειδοποιεί τους χρήστες να αποφεύγουν τις απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος…

Θολή φωτογραφία που τραβήχτηκε με υγρασία στις κάμερες του Galaxy Note 20

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, όταν υπάρχει υγρασία στις κάμερες, οι φωτογραφίες που βγάζει η συσκευή είναι άχρηστες και μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα παραπάνω.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης