Του Παύλου Κρούστη

Πολύ καιρό τώρα αναρωτιόμασταν αν και πότε θα δούμε το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung. H στιγμή που καταφέραμε επιτέλους να το δούμε έφτασε και ήταν στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2019 στο Βερολίνο. Το Galaxy Fold κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να διορθώσει τα προβλήματα που είχε τον περασμένο Μάιο, που ανάγκασαν τους υπευθύνους να αναβάλλουν την κυκλοφορία του και επιτέλους είναι έτοιμο να λανσαριστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 18 Σεπτεμβρίου το Samsung Galaxy Fold 5G θα κυκλοφορήσει σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Σιγκαπούρη, ενώ ήδη κυκλοφορεί από τις 6 Σεπτεμβρίου στην αγορά της Ν. Κορέας. Το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Γερμανίας είναι το 5G, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει το 4G. H διαφορά στην τιμή είναι στα 100 ευρώ περίπου, με το Galaxy Fold 5G να φτάνει τα 2.100 ευρώ, όπως μας πληροφόρησαν.

Δείτε ένα σύντομο hands-on video από την IFA 2019 για το Samsung Galaxy Fold 5G:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

Το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει το είδαμε στο booth της Samsung στην IFA, όπου ήταν διαθέσιμο προς παρουσίαση, αλλά και δοκιμή από άτομα της εταιρείας, οι οποίοι μας έδειξαν τις λειτουργίες του.

Οι βελτιώσεις που έγιναν του προηγούμενους μήνες έχουν να κάνουν με ανασχεδιασμένο μεντεσέ για μεγαλύτερη προστασία, αλλά και επιπλέον μεταλλικές στρώσεις που ενισχύουν τη συσκευή.

Φωτογραφίες:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης